Kilka pytań o Paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kilka pytań o Paypal (/Temat-Kilka-pytan-o-Paypal-15171) |
Kilka pytań o Paypal - Tomek - 17-10-2010 09:41 1. Czy rejestracja jest darmowa? 2. Czy jak np. wygram kasę z restocku to będę mógł ją sobie przelać na konto w mBanku? 3. Ile czasu trzyma się PP na restocku? 4. Czy jest jakaś strona tudzież program który powie mi kiedy najlepiej wymienić $ na PLN? (żeby jak najwięcej wyszło) Jak było to sorry RE: Kilka pytań o Paypal - Bolt - 17-10-2010 09:49 1. Tak 2. Tak 3. 25$ z 30-40 sekund 4. Ja nie znam takiego Przypomnę tylko że teraz wchodzą w rachubę tylko restocki shopowe bo ostatni general był wczoraj RE: Kilka pytań o Paypal - Miu - 17-10-2010 12:37 Na pytanie 4 odpowiem że nie słyszałem o takim programie samemu musisz się zainteresować,czy dolar spada,czy rośnie i przed wypłatą do banku(nawet Paypal chyba automatycznie)zamienia ci walutę na PLN.To tyle,pozdro |