![]() |
Siano na nowe życie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Siano na nowe życie (/Temat-Siano-na-nowe-zycie-151685) Strony: 1 2 |
Siano na nowe życie - NeedDolar - 20-10-2017 13:32 Witam Wszystkich ![]() Jest to kolejne podejście do dziennika. Tym razem wierze, że się uda ![]() ![]() Według Airbnb okazuje się, że za kwotę jaką płacę za mieszkanie tu obecnie mogę żyć też w Azji ![]() ![]() Jak tego zamierzam dokonać? ![]() ![]() Podsumowania będę się starał robić codziennie. Ma to na celu nauczyć mnie systematyczności i konsekwencji w działaniu. Przyda mi się na pewno ![]() W międzyczasie możliwe, że podejmę się innych metod zarobku, aczkolwiek na początek zacznę do YT + LP i masowe wrzucanie filmów kanałami. Dlaczego tak? Bo już tak robiłem i do tej pory przynosi to efekty. Cele : - Systematycznie prowadzić dziennik przez 1 miesiąc - Uzyskać dniówkę 20$ 50$ 100$ - Zarobić w miesiąc kalendarzowy 200$ 500$ 1000 $ Z czasem pojawią się inne ![]() RE: Siano na nowe życie - TakieŻycie - 20-10-2017 13:37 Życzę powodzenia w dążeniu do celu pewnie będę tu zaglądał co jakiś czas zobaczyć jak ci idzie ![]() RE: Siano na nowe życie - Miedziany - 20-10-2017 13:49 Powodzenia, również będę zaglądał ![]() RE: Siano na nowe życie - narewska - 20-10-2017 14:00 Trzymam za Ciebie kciuki! ![]() RE: Siano na nowe życie - Fr0shArczi - 20-10-2017 14:54 Powodzonka, będę trzymał kciuki ![]() RE: Siano na nowe życie - ggusiaja - 20-10-2017 15:29 Również życzę powodzenia w dążeniu do celu i spełniania marzeń. RE: Siano na nowe życie - RSX - 20-10-2017 15:42 Powodzenia ![]() RE: Siano na nowe życie - NeedDolar - 20-10-2017 22:45 Dzień #1 Witam wszystkich i dziękuję za zaangażowanie ![]() ![]() Pogrzebałem ostatnimi dniami po forum i znalazłem sporo ładnych LP i nie tylko ![]() ![]() ![]() Działam metodą set and forget, ale w najbliższym czasie postaram się wg poradnika Klin'a wybić film na YT. Dlaczego wg PPI? Ktoś powie szkoda czasu na to... długa praca a małe efekty... Właśnie nie ![]() ![]() ![]() ![]() W pierwszym poście wypisałem cele jakie sobie ustanowiłem. W kolejnych postach będą pojawiać się aktualności ze świata Biznesu oraz PPI a raz w miesiącu podsumowanie grubsze ![]() Co dziś zrobiłem? - Postawiłem nowy kanał - Rozpocząłem dziennik - Przygotowałem 30 LP oraz filmów, wrzuciłem. - Przeszukałem forum za nową inspiracją ![]() Stan konta: ![]() RE: Siano na nowe życie - NeedDolar - 23-10-2017 01:40 Dzień 2, dzień 3 Witam ![]() ![]() ![]() Co zrobiłem przez 2 dni? - założyłem 2 kanały na YT i dodałem po 30 filmów. - przetestowałem Uploader do YT, który znalazłem na kompie i uważam, że słaby xd - przejrzałem konkurencję w poszukiwaniu nowych nisz ![]() Ilość kont yt : 3 Stan konta na chwilę obecną: ![]() ![]() Jakieś pobrania wpadają powoli. Jak osiągnę próg 100 pobrań dziennie to myślę, żę będzie już fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() W najbliższym czasie będę testował ile filmów "uciągnie" jeden kanał, bez bana ![]() ![]() "Chcesz być na szczycie, nie mogę gwarantować, nie ma co się czaić, nie będziesz żałować, musisz próbować, co dzień czegoś nowego Bo kopsać sobie rady łap się wszystkiego!" W najbliższym czasie nowe ciekawsze metody zarobku ![]() RE: Siano na nowe życie - qwertybsk - 23-10-2017 07:53 w plemionach pp się sprzedaje za surowce i się ma za friko ![]() ![]() będę obserwował temat - powodzenia ![]() |