Karty prepaid-owe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Karty prepaid-owe (/Temat-Karty-prepaid-owe-151676) |
Karty prepaid-owe - NEXT86x - 20-10-2017 07:19 Czy jeżeli walutą rozliczeniową karta jest w EURO i wypłacając EURO w bankomacie EURONETU, ale w Polsce pobierana jest prowizja za przewalutowanie PLN na EURO? RE: Karty prepaid-owe - Martinuss - 20-10-2017 14:06 Kto jest wydawcą kart? Być może dojdzie jeszcze prowizja za wypłatę. Tylko wiesz że jest mało bankomatów EURONETu który wypłacają Euro? RE: Karty prepaid-owe - NEXT86x - 20-10-2017 20:49 Karta Skrll lub AdvCash, w obu przypadkach walutą rozliczeniową karty było by euro, co do bankomatów to sprawdzałem na stronie EURONETu i trochę jest takich miejsc, także o to się nie boję , natomiast nie jestem pewien czy w przypadku wypłaty Euro, bankomat EURONETu (ponieważ jest "zamontowany" w PL) nie przewalutuje mi tego dwa razy. tzn kupi PLN-y (bo walutą rozliczeniową jest w Polsce PLN) po czym dopiero kupi EURO żeby wypłacić. RE: Karty prepaid-owe - howcio - 22-11-2017 01:52 Jak wypłacałem euro z polskiego konta walutowego w euro to nie było żadnego przewalutowania, więc i tutaj nie powinno być RE: Karty prepaid-owe - Infkomp - 22-11-2017 19:10 wszystko bedzie ok jak kolega wyzej napisal |