Chaturbate/Myfreecamshow - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Chaturbate/Myfreecamshow (/Temat-Chaturbate-Myfreecamshow-151671) |
Chaturbate/Myfreecamshow - Dalajlama - 19-10-2017 19:18 1. Chciałbym się zapytać o weryfikację konta w celu odbierania tokenów z transmisji swoim ID i zdjęciem. Pierwsze zdjęcie to zdjęcie prawa jazdy/paszportu a drugie zdjęcie twarzy z tym dokumentem? 2. Ile kont mogę stworzyć na te same dane? Czy można to jakoś obejść, bo np. chciałbym mieć 2-3 konta tam. 3. Jak wyglądaja wypłaty, da radę w Polsce wypłacić czy w USA tylko ? 4. Proszę o linki innych stron z podobną tematyką, ale bez jakichkolwiek weryfikacji. Przepraszam za umieszczenie tematu tutaj, ale nie wiedziałem gdzie go wrzucić. RE: Chaturbate/Myfreecamshow - Martinuss - 20-10-2017 14:41 Idz na ShowUp lub Zbiornik RE: Chaturbate/Myfreecamshow - Dalajlama - 20-10-2017 20:15 Tak jak w temacie. Proszę o udzielenie informacji. RE: Chaturbate/Myfreecamshow - pepsi87 - 22-12-2018 18:55 Weryfikacja jakaś przecież musi być. Konto zgodnie z regulaminem można mieć oczywiście jedno. Biorąc pod uwagę, że jest tam sporo kont spoza USA to pewnie z wypłatami do PL nie powinno być problemu, ale myślę, że zawsze PP można użyć. |