Mała konkurencyjność frazy, a efekty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Mała konkurencyjność frazy, a efekty (/Temat-Mala-konkurencyjnosc-frazy-a-efekty-151605) |
Mała konkurencyjność frazy, a efekty - zakazanyowoc - 17-10-2017 08:28 Cześć. Takie małe pytanie, jeśli posiadam 3 frazy o małej konkurencji z miesięczną ilością wyszukiwań 1tyś- 10 tyś to czy będą one odpowiednie do wybicia do topki? Wiadomo, że łatwiej sęk w tym czy mi się to zwróci. Takie luźnie pytanie, fajnie by było jakby się ktoś bardziej doświadczony wypowiedział RE: Mała konkurencyjność frazy, a efekty - Klin - 17-10-2017 08:31 Nie mam szklanej kuli. Raczej nikt nie ma niska konkurencja to pojęcie zawiłe i złożone. W jaki sposób oszacowałes że te frazy mają niską konkurencję? Jakiego typu są strony w top? Jakieś blogi, serwisy czy typowe authority? RE: Mała konkurencyjność frazy, a efekty - zakazanyowoc - 17-10-2017 08:43 Jasne, zdaje sobie z tego sprawę. Co do konkurencji nie mam pewności sugeruje się zdobytymi wynikami w planerze oraz market samurai.Głownie są to blogi. Po prostu chodzi mi jedynie o oszacowanie czy taka ilość miesięcznych wyszukiwań będzie odpowiednia na sam początek do nauki,testowania i przy okazji jakiegoś zarobku żeby nie porywać się od razu z motyką na słońce. RE: Mała konkurencyjność frazy, a efekty - Klin - 17-10-2017 08:50 Nie mam danych żeby to oszacowac. Nawet jaka jest średnia stawka za lead, jakie państwo jest najbardziej zainteresowane tym produktem. Jest to real content czy fake? RE: Mała konkurencyjność frazy, a efekty - zakazanyowoc - 17-10-2017 09:21 Największe zainteresowanie na produkt ma Polska, jest to real content. Widzę w sygnaturce, że dostarczasz raporty odpłatnie. Jeśli aktualne to mogę się zgłosić do Ciebie? RE: Mała konkurencyjność frazy, a efekty - Klin - 17-10-2017 13:22 Oczywiście że tak. W nocy odpisze |