![]() |
|
Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS (/Temat-Kody-rabatowe-20-do-biznes-host-i-mint-host-na-usluge-VPS-151582) |
Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS - Miciu - 16-10-2017 04:45 Cześć wszystkim! Podsyłam 2 kody (jeden do każdej platformy wymienionej w tytule), które dostałem za odwiedzenie ich strony o 5 rano ;p Kody są do usługi VPS i obniża standardową cenę o 20%. Ja ich nie wykorzystam, może ktoś z Was komu lepiej idą zarobki przez internet niż mi. Sprawdzałem na zmiennym IP i na innym sprzęcie czy jak wejdę na stronę hostingu to czy dostanę inny kod - dostałem ten sam, co może oznaczać że kod nie jest ograniczona do jednego konta, więc korzystajcie ;p Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS - Miciu - 07-11-2017 17:10 Do hostingu WWW dorzucam -40% rabatu na mintshost.pl: CART-28LL-D3XG-WNCY RE: Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS - Xanter98 - 07-11-2017 22:26 Mi się osobiście zawsze rabat 40% na hostingi pokazuje, wystarczy parę razy wejść z przeglądarki i wreszcie będzie
Kody rabatowe -20% do biznes-host i mint-host na usługę VPS - Hybrid1990 - Dzisiaj 12:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |