![]() |
Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. (/Temat-Pytanie-Western-Union-otrzymywanie-przelewu-z-USA-151512) |
Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. - MrSlasher - 13-10-2017 12:10 Cześć, Mam dość nietypowe pytanie, może ktoś wie (mam nadzieję). Czy żeby otrzymać pieniądze od kogoś ze stanów przez Western Union, muszę zapłacić jakiś podatek, opłatę transakcyjną albo coś w tym rodzaju ? W przybliżeniu chodzi o kwoty 3-6 tysięcy dolarów. Staram się coś znaleźć ale niestety nic konkretnego. Krótki opis sytuacji: jakiś arab numizmatyk chce kupić ode mnie stare monety i powiedział mi, że będę musiał zapłacić jakiś podatek w banku Western Union. Jeszcze nie dogadałem się konkretnie, ale widzę że jest bardzo podjarany, aż za bardzo, a moja podejrzliwa natura mówi mi, że coś tu nie gra. RE: Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. - Assasinoo - 13-10-2017 13:09 Tajemniczy Arab oferujący 3000-6000 dolarów, uważaj, żebyś nie wysłał towaru, zanim nie dostaniesz pieniędzy.. RE: Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. - MrSlasher - 13-10-2017 13:55 Właśnie on chce wysłać hajs pierwszy ![]() RE: Pytanie. Western Union otrzymywanie przelewu z USA. - aron-baron - 13-10-2017 14:02 (13-10-2017 13:55)MrSlasher napisał(a): Właśnie on chce wysłać hajs pierwszy Mój kolega sprzedawał kiedyś laptopa za 2tys na olx(kiedys tablica) napisał też gościu ze stanów mówiłem pewnie oszuka a on podał mu nr konta itd. No i kasa nie wpłyneła i się smiałem ze mówiłem lipa..więc sprzedał laptopa komus innemu za tydzien wchodzi na konto a tam przelew z USA ![]() ![]() ![]() |