wtfskins.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Ruletki oraz Skiny CS GO (/Forum-Ruletki-oraz-Skiny-CS-GO-408) +---- Wątek: wtfskins.com (/Temat-wtfskins-com-151499) |
wtfskins.com - Mati684 - 12-10-2017 19:22 Witam, nowa stronka ktora prawdopodobnie stworzyli wlasciciele strony csgolive. Mowa tu o stronie wtfskins.com ! Strona na ktorej mamy crash / upgrader Na start otrzymujemy 0,4 $ do zabawy na stronie. Zeby wyplacic min 1$ depo. Na tej stronie crash jest o tyle dziwny ze stawiajac np 0,4$ jak nam nie wywali niski crash to dostajemy skina losowego / nie wiem od czego to zalezy bo dopiero badam strone. czysty link : wtfskins.com KOD : jacobyt Zapraszam bo nikt nic nie traci a depo 1$ to nie majatek. edit strona jak najbardziej wyplaca. moj dowod : podbijam temat stronka placi : ) kolejny skin wyplacony RE: wtfskins.com - kukiz87 - 13-10-2017 10:12 Strona przewala , na pewno na upgrejdach , wygrałem z crasha skina royal legion i chciałem upgrade zrobić a w zasadzie sprawdzić jak to działa i wyobraźcie sobie że przy 99% failed RE: wtfskins.com - Mati684 - 13-10-2017 12:58 (13-10-2017 10:12)kukiz87 napisał(a): Strona przewala , na pewno na upgrejdach , wygrałem z crasha skina royal legion i chciałem upgrade zrobić a w zasadzie sprawdzić jak to działa i wyobraźcie sobie że przy 99% failed przewala czy nie tego nie wiesz moze bad luck. ale za to crash jest dobry i przewidywalny jak na razie. ja osobicie profit ok 10e jak do tej pory tylko na crashu grajac malymi stawkami nie wiecej niz 0,7 na lot RE: wtfskins.com - Mati684 - 19-11-2017 14:29 Podbijam temat ! Strona wporwadzila od nieadwna bonus w postaci daily ! W zaleznosci od levelu zgarniamy raz na 24h daily az do 50$ !!!!! Tutaj macie link z rozpiska ile $$$ dostajemy na kazdym lv i ile potrzebne jest expa zeby go wbic ! https://api.wtfskins.com/v1/getrewardsperlevel/ jak widac juz od 20lv zaczyna sie robic ciekawie bo 0,2$ dziennie za free. Porównując ten system daily z daily na gamdom gdzie mam 61lv i dostaje niecale 0,3$ wyglada tutaj to o niebo liepiej ! Wiec warto troche pograc i wbijac ten level (w weekend exp jest mnozony x2 ) Zapraszam do rejestracji z refa kod : jacobyt Affiliate Signups 358 dzieki wszyskim ! |