[Sprzedam] Konta Fb / Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook (/Temat-Sprzedam-Konta-Fb-Facebook-151476) |
[Sprzedam] Konta Fb / Facebook - Nikola Tesla - 11-10-2017 17:11 1.Nazwa przedmiotu : Konta FB / Facebook 2.Opis przedmiotu : Oferuję konta FB tworzone ręcznie, żadnych botów, wszystkie na polskim IP, każde na innym. Do każdego konta dorzucam adres e-mail powiązany z kontem FB. Tworzone są tak, że Facebook nie jest w stanie zidentyfikować tego, że tworzył je jeden użytkownik, więc jeśli nie spieprzysz sprawy z nieprawidłowym użytkowaniem konta, wszystko powinno być dobrze. 3.Zdjęcia : - 4.Kontakt : 5.Cena : 6.Sposób zapłaty za przedmiot : ================================================== Dla jasności: konta [b]nie są stażowe, są one świeże, nie mają znajomych ani nie są dodane do grup i są zweryfikowane mailowo. Uwaga! Z uwagi na duże zainteresowanie, od dzisiaj jedna osoba może zamówić jednorazowo max 10 kont. Sytuacja obowiązuje do odwołania. Zapraszam. RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - milka - 11-10-2017 19:55 Jaki staż kont? RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - Nikola Tesla - 11-10-2017 19:58 (11-10-2017 19:55)milka napisał(a): Jaki staż kont?Tydzień max. Robione są na bieżąco. RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - tarilla - 12-10-2017 15:16 Z czystym sumieniem polecam sprzedawce Nikola Tesla. bardzo dobry kontakt na GG i co najwazniejsze dostalem dzialajace darmowe konto Polecam RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - stx92 - 13-10-2017 12:43 Wszystko jak najbardziej okej polecam RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - kordyl - 13-10-2017 14:57 Szybko, sprawnie, polecam RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - Nikola Tesla - 13-10-2017 19:46 Dzięki panowie za pozytywne recenzje. Test kont zakończony pomyślnie. Powiem nawet, że jestem pozytywnie zaskoczony, bo na kilkadziesiąt sprzedanych/rozdanych kont, nikomu nie wyskoczła weryfikacja, nawet osobie logującej się z Irlandii, co mogę uznać za sukces i potwierdzenie tego, że Fb nie widzi żadnych nietypowych działań podczas tworzenia moich kont. Uwaga: rozdałem więcej próbek niż zamierzałem, dlatego od teraz możliwy tylko i wyłącznie zakup kont. Uwaga2: gdyby ktoś był zainteresowany kontami instagram, to niech da znać tutaj w temacie. Zapraszam. RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - ToraTora - 17-10-2017 14:59 Wszystko zgodne z opisem Konta śmigają RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - BtcMaster - 17-10-2017 15:16 Pisz pv zabrałbym kilka RE: [Sprzedam] Konta Fb / Facebook - aron-baron - 17-10-2017 15:30 masz jakieś konta stażowe ? pewnie nie |