Wirusowy skracacz linków ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wirusowy skracacz linków ? (/Temat-Wirusowy-skracacz-linkow-151471) |
Wirusowy skracacz linków ? - cezar78 - 11-10-2017 13:54 Kiedyś znalazłem taką stronę, można było skrócić link, potem jak ktoś w niego kliknął wyskakiwało najpierw powiadomienie, że aby przejść do docelowego linku należy udostępnić na FB albo twitterze stronę na której ten skrócony link jest umieszczony. Nie mogę teraz nigdzie znaleźć takiego wirusowego skracacza, znacie coś podobnego? Wirusowy skracacz linków ? - mahuzz - 11-10-2017 15:14 Wpisz w Google 'social locker' Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Wirusowy skracacz linków ? - cezar78 - 11-10-2017 19:21 Używałem tego , chodzi mi bardziej o skracacz linków RE: Wirusowy skracacz linków ? - radek0389 - 11-10-2017 19:41 Ale to jest zwykły social locker i tyle. A to czy ktoś podepnie to pod skrypt skracacza czy bezpośrednio pod swoją stronę, nie ma znaczenia. |