![]() |
Znikające komentarze na Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Znikające komentarze na Facebook (/Temat-Znikajace-komentarze-na-Facebook-151433) |
Znikające komentarze na Facebook - aero2 - 09-10-2017 21:01 Witam. Mam taki problem na realnym stażowym koncie Facebook, komentuję post znajomej na jej profilu, po czym po kilku godzinach przestaję widzieć swój komentarz, a czasem także innych jej znajomych co go komentowali, ale oni to wszystko widzą mój komentarz i swoje, tylko ja nie. Nie wie w czym tkwi przyczyna, czy ktoś spotkał się już z takim problemem? RE: Znikające komentarze na Facebook - mysc - 10-10-2017 00:37 Mnóstwo razy.. czasem znikają komentarze, czasem posty - a później wszystko się spowrotem pojawia. Niestety nie wiem od czego to zależy ![]() Swoją drogą, możesz też sprawdzić czy są widoczne na mobilnej wersji FB - m.facebook.com ![]() RE: Znikające komentarze na Facebook - aero2 - 10-10-2017 12:23 @[mysc] Na m.facebook.com widać tylko na zwykłym nie. ![]() RE: Znikające komentarze na Facebook - mysc - 10-10-2017 12:46 No właśnie.. także nic nie zrobisz, trzeba czekać aż się pojawią same. Sporo jest takich błędów na FB.. najgorsze jest chyba aktualizowanie FP i grup, zanim się zaktualizują wszystkie, to część jest już o dwie aktualizacje w przód ;p |