Program do przechwytywania obrazu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Program do przechwytywania obrazu (/Temat-Program-do-przechwytywania-obrazu-151141) |
Program do przechwytywania obrazu - TelegramGrzegorz - 27-09-2017 12:47 Poszukuję darmowego (bez znaku wodnego) bądź innego niedrogiego programu typu ManyCam do przechwytywania obrazu, ktoś coś poleci?Potrzebny do fake transmisji. RE: Program do przechwytywania obrazu - shf - 27-09-2017 19:26 Ja Ci mogę sprzedać keyloggera do celów edukacjynych hehe RE: Program do przechwytywania obrazu - Dante_/ - 27-09-2017 19:41 OBS - Open Broadcaster Software, powinien Tobie wystarczyć. RE: Program do przechwytywania obrazu - TelegramGrzegorz - 28-09-2017 00:37 Up, nie wiedziałem że na OBSie się da(a mam) Zakupiłem juz inny tani program ~20 zł na rok Fake Webcam, prosty w obsłudze polecam |