![]() |
Mentor od Kryptowalut - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mentor od Kryptowalut (/Temat-Mentor-od-Kryptowalut-151081) Strony: 1 2 |
Mentor od Kryptowalut - SurpriseYT - 24-09-2017 22:04 Witam! Od jakiegoś czasu interesuje się tematem kryptowalut i poszukuje kogoś kto by mnie poprowadził i dal wskazówki jak grac na giełdzie z waluta. Nie wiem co mogę zaproponować w zamian. Moge płacić, oddawać procent, podzielić się swoja wiedza z dziedzin które ja ogarniam, rejestrować się z reffow. Mam w planach duzo zainwestować, ale dopiero jak będę ogarniać ![]() Proszę o kontakt PW z propozycjami! Pozdrawiam! RE: Mentor od Kryptowalut - twardy - 24-09-2017 22:04 Tylko Meloman! Mentor od Kryptowalut - Snaggy - 25-09-2017 04:21 Zgadza sie, meloman kozak jesli chodzi o krypto. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk RE: Mentor od Kryptowalut - SurpriseYT - 26-09-2017 19:07 Meloman mentoruje? RE: Mentor od Kryptowalut - SurpriseYT - 15-10-2017 17:14 Niestety nie moge sie skontaktowac z Melomanem. Mentoruje ktos jeszcze z kryptowalut? RE: Mentor od Kryptowalut - argon91 - 19-10-2017 21:36 także szukam ![]() RE: Mentor od Kryptowalut - AnonimMilioner - 25-10-2017 15:27 pw w RE: Mentor od Kryptowalut - qbaskccnt - 07-11-2017 12:02 Też jestem tym zainteresowany, powiedzcie mi czy trzeba mieć duży kapitał aby zaczac? Podanie jakieś linki które mi naświetla z czym to się je. RE: Mentor od Kryptowalut - Meloman - 17-11-2017 10:42 @[SurpriseYT] @[argon91] @[qbaskccnt] Wybaczcie, nie miałem miejsca w skrzynce, bo nie zauważyłem, że wygasła mi subskrypcja powiększenia skrzynki do 1000 wiadomości ![]() Wiem, że odpisuję po długim czasie, ale zawsze jest nadzieja, że nadal poszukujecie osoby która was wszystkiego nauczy. Udzielam szkoleń z krypto, to prawda, każdy kto jest zainteresowany niech się po prostu do mnie zgłasza na PW lub GG, ewentualnie kontakt telefoniczny, prawie zawsze jestem pod telefonem ![]() A wam @[twardy] i @[Snaggy] dziękuje za polecenie mnie. Będę jeszcze bardziej się starał ![]() RE: Mentor od Kryptowalut - polakos - 19-11-2017 14:36 Zapraszam do kontaktu tylko z wkładem http://zarabiajcie.pl/jak-kupic-bitcoin/ |