[Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: [Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość (/Temat-Szukam-wtyczki-Po-wpisaniu-kod-wyswietli-zdefiniowana-zawartosc-151023) |
[Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - Onyke - 22-09-2017 18:19 Cześć. Szukam wtyczki dzięki której będę mógł zdefiniować różne tagi np [zarabiam.com], [opinia], a następnie gdy użyjemy ich przy tworzeniu strony bądź posta wyświetli nam przypisaną do nich wartość. Przykładowo: Do tagu [zarabiam.com] przypisuję kod html, który wyświetla mi logo. Gdy użyję tagu [zarabiam.com] przy tworzeniu strony/posta to wyświetli mi ten zdefiniowany kod html. Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście. Proszę o pomoc RE: [Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - sprzetok - 22-09-2017 19:17 Hmm nie wiem czy o to chodzi mozesz uzyc bbspoilera, dajesz tekst i pod niego chowasz kod , po rozwinieciu widac dany kod itp. RE: [Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - Onyke - 22-09-2017 19:30 Niestety nie o takie coś mi chodzi. Zobrazuję to na trochę innym przykładzie: Mam stronę na której sprzedaję czapki. Ilość czapek jest ograniczona. W panelu ustawiam ile obecnie znajduje się czapek czyli robię tag: [ilość_czapek] i wpisuję tam np <b>159</b>. Teraz gdy za każdym razem przy tworzeniu posta/strony gdy użyję tag [ilość_czapek] to po publikacji będzie tam wyświetlało wartość którą nadałem temu tagowi. To tylko przykład, nie szukam żadnych wtyczek do zarządzania sprzedażą RE: [Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - surfer0700 - 22-09-2017 19:31 Poczytaj o shortcode RE: [Szukam wtyczki] Po wpisaniu [kod] wyświetli zdefiniowaną zawartość - Onyke - 22-09-2017 19:52 (22-09-2017 19:31)surfer0700 napisał(a): Poczytaj o shortcodeDZIĘKI! Właśnie o takie coś mi chodziło, już dodałem to co chciałem |