Zlece selekcje stron w języku niemieckim - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlece selekcje stron w języku niemieckim (/Temat-Zlece-selekcje-stron-w-jezyku-niemieckim-150962) |
Zlece selekcje stron w języku niemieckim - Xaimeer - 20-09-2017 15:35 Takie zlecenie: 1. Wysyłam listę stron (wszystkie strony w języku niemieckim) 2. Musisz te strony posegregować w zależności od tematyki np. Technologia, Motoryzacja, Zdrowie, Kuchnia itp. 3. Wysyłasz mi taką listę posegregowaną a ja płace na PayPal Stron jest około 1900. Chętne osoby proszę o kontakt priv wraz z propozycją stawki za całość lub za jakąś część. Zlece selekcje stron w języku niemieckim - yazir - 30-03-2018 19:01 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |