![]() |
Snapchat - zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Snapchat - zarabianie (/Temat-Snapchat-zarabianie-150765) |
Snapchat - zarabianie - macierze - 12-09-2017 00:29 Witajcie ponownie, mam pytanie dotyczące zarabiania na Snapchacie. Słyszałem o tym, że można na tym całkiem fajnie zarabiać, jednak brak mi wiedzy w jaki sposób i jak takie coś mogłoby wyglądać. Czy mógłbym prosić o jakieś rady, pomoc w tym temacie? Mam kilka konkretnych pomysłów na profile, które dawałyby dużą oglądalność, więc jeśli ktoś ma w tym doświadczenie moglibyśmy stworzyć coś wspólnie. RE: Snapchat - zarabianie - Wojtek574 - 12-09-2017 09:51 Profile gorących dziewczyn i "Gorące snapy" chyba są najbardziej pożądane ![]() RE: Snapchat - zarabianie - cezar78 - 12-09-2017 14:43 Załóż fake profil ładnej dziewczyny i zbieraj fanów - wiedziałem że to bedzie w tym wątku, osobiście tą metodą nigdy nie miałem żadnego sukcesu na żadnej platformie RE: Snapchat - zarabianie - Hoolig4n - 12-09-2017 16:16 Bo nisza pod tytułem "dziewczyny, anonse" jest skończona ![]() |