Zagraniczne konta Facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zagraniczne konta Facebook (/Temat-Zagraniczne-konta-Facebook-150709) |
Zagraniczne konta Facebook - ToraTora - 09-09-2017 18:30 Witam forumowiczów ! Piszę z zapytaniem bo może ktoś posiada taką widzę i mógł by coś podpowiedzieć . Przewałkowałem internet ale kompletnie nic nie udało mnie się znaleźć . Pytanie brzmi , czy jest możliwość zakładania kont zagranicznych mieszkając w Polsce ? Jak tak to jeśli nie jest to problem i nie jest to ściśle tajne prosił bym o PW w tej sprawię . Niby to nie wiele ale jako nagrodę w pomocy mogę podrzucić konto do NetFlixa . Pozdrawiam RE: Zagraniczne konta Facebook - mysc - 10-09-2017 08:49 (09-09-2017 18:30)ToraTora napisał(a): Przewałkowałem internet ale kompletnie nic nie udało mnie się znaleźć. Tyle pracy, a wystarczyło po prostu założyć takie konto... Jeśli chodzi o zakładanie kont deklarujących miejsce zamieszkania w innym kraju - nie ma z tym żadnego problemu. Odradzam zmienianie IP - lepiej w całości logować się na IP z jednego kraju. Jeśli będziesz je zmieniał i logował się raz z takiego kraju, raz z takiego (i jeszcze z innego urządzenia!) - cały czas będą wpadały weryfikacje. Pozdrawiam! RE: Zagraniczne konta Facebook - ToraTora - 12-09-2017 00:14 Dzięki wielkie idę próbować Temat do zamknięcia ! Zagraniczne konta Facebook - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |