freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] (/Temat-freebitco-in-automatyczne-zbieranie-BTC-wtyczka-150695) |
freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - kartibartis - 09-09-2017 09:20 Jestem autorem wtyczki do chrome która automatycznie przepisuję captche (ok 40% trafień jest prawidłowa) następnie klika guzik "rool" i losuje darmowe BTC. W ciągu dobry jest w stanie 23 razy wylosować darmowe BTC. Warunki zdobycia wtyczki: - opcja dla osób które mają komputer włączony 24h/7 - licencja pozwala na używanie tej wtyczki tylko i wyłącznie po zapisaniu się z mojego reflinka którego podam zainteresowanym - nieaktywne osoby będą usuwane z licencji - kod wtyczki jest otwarty więc niczego złego waszym komputerom nie grozi W planach na przyszłość jak będzie zainteresowanie: - automatyczne wykorzystanie rewards point na zasadzie zbierania dodatkowych puków aż uzbiera się na "free BTC 1000% BONUS" oraz jednocześnie "REWARD POINTS BONUS" które w nieskończoność będą generować reward punkty. - ulepszania zwiększania czytelności captch'y Mogę podesłać filmik obrazujący działanie Instrukcja do uzyskania wtyczki: 1. rejestrujecie się mojego refa: https://freebitco.in/?r=2661502 2. Potwierdzacie adres email wysłany przez freebitco.in 3. Wykonujecie pierwszy „Rool” abym widział Cię w moich poleconych. 4. Podajecie mi Numer użytkownika oraz adres portfela abym zidentyfikował was w moich poleconych oraz mógł wygenerować licencję Dane potrzebne: https://www.dropbox.com/s/5bshpl7lm8103zg/screen_d234b.png?dl=0 5. Wysyłacie mi swój adres email na który udostępnię link do wtyczki z Marketu Chrome Instalacja wtyczki: 1. pobieracie wtyczkę 2. podajecie licencję w ustawieniach 3. czekacie na capche i po ok 2 minutach zacznie się sama przepisywać 4. zostawiacie komputer na 24/7 i cieszycie się darmowym satoshi :-) RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - mcraft - 09-09-2017 14:00 Jestem zainteresowany wal priv i tak mam odpalonego lapka to niech cyka. Jako że będę poleconym to jeśli będę też polecał oferujesz jakieś licencje dla refów niższego stopnia? RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - giziaaaa - 09-09-2017 14:34 Również jestem zainteresowany, laptop chodzi 24h więc można to jakoś wykorzystać RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - peeny - 09-09-2017 16:15 wtyczka działa , sathosi same wpadają na konto polecam usługi tego pana RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - Maro - 09-09-2017 16:30 PW napisane zobaczymy RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - kartibartis - 09-09-2017 19:30 (09-09-2017 14:00)mcraft napisał(a): Jestem zainteresowany wal priv i tak mam odpalonego lapka to niech cyka.Napisałem PW z instrukcją. (09-09-2017 14:00)mcraft napisał(a): Jestem zainteresowany wal priv i tak mam odpalonego lapka to niech cyka.Niestety ten system nie daje nic z poleceń niższego stopnia tylko pierwsze polecenie działa. (09-09-2017 14:34)giziaaaa napisał(a): Również jestem zainteresowany, laptop chodzi 24h więc można to jakoś wykorzystać Napisałem PW z instrukcją. (09-09-2017 16:30)Maro napisał(a): PW napisane zobaczymyNapisałem PW z instrukcją. RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - banipunz - 09-09-2017 19:47 Poprosze informacje na PW RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - kartibartis - 09-09-2017 19:55 (09-09-2017 19:47)banipunz napisał(a): Poprosze informacje na PWPoszło na PW RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - Cybiak - 09-09-2017 20:24 pw proszę RE: freebitco.in - automatyczne zbieranie BTC [wtyczka] - kartibartis - 09-09-2017 20:43 (09-09-2017 20:24)Cybiak napisał(a): pw proszęNie mogę do Ciebie wysłać wiadomości bo dostaję takie coś: Użytkownik Cybiak, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana. Wysłałem Ci informację mailem. |