![]() |
Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj (/Temat-Polecaj-darmowy-wpis-do-katalogu-firm-i-zarabiaj-150672) |
Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - rachman - 07-09-2017 23:12 Polecaj darmową reklamę internetową dla firm w formie bezpłatnego "Wpisu Firmy.net" i zarabiaj. Firma nie ponosi żadnych kosztów – reklama jest zupełnie bezpłatna więc ![]() Za każdą rejestrację otrzymasz 4,50 zł netto. Wystarczy, że przedstawiciel firmy założy konto, wypełniając formularz. To wszystko. Polecać możesz także inne produkty portalu np. bezpłatne 2-tygodniowe testowanie płatnych pakietów, udział w programie "Firma Przyjazna Internautom", czy dodanie kuponów rabatowych w serwisie z "Okazjami". Prowizja bezpośrednia: od 1,50 do 18,00 zł Np. wpisy typu: bezpłatny 2-tygodniowy okres testowy to nawet 18 zł dla Ciebie! Prowizja partnerska: 5% wysokości zysków partnerów. Materiały reklamowe: - Linki partnerskie - Bannery - Szablony wiadomości do wysyłki mailingów - Katalog firm na Twoją stronę Kiedyś więcej promowałem te produkty - z darmowego wpisu firmy chętnie korzystały, wpadały też inne leady chociaż rzadziej ![]() ![]() Zapraszam do rejestracji: Czysty link: www.firmy.net Reflink (dziękuję): www.partner.firmy.net Można podpisać umowę o dzieło przy wypłacie - nie ma więc problemów z rozliczeniem się ![]() RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - rachman - 09-03-2018 23:32 up ![]() RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - Xanter98 - 10-03-2018 00:06 Rozumiem, że jeżeli polecam np. sam wpis, a ktoś skorzysta także z okresu testowego to wchodzą obydwie prowizje? RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - rachman - 10-03-2018 00:36 Szczerze to nie pytałem o to ale wpadają mi prowizje za okresy testowe a ich prawie nie reklamowałem więc prawdopodobnie zlicza. RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - rachman - 21-09-2018 22:59 Ktoś działa? ![]() RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - rachman - 06-08-2020 23:05 Program zakończony, firma wypłaciła środki. RE: Polecaj darmowy wpis do katalogu firm i zarabiaj - Hybrid1990 - 07-08-2020 06:18 Na prośbę autora: Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |