[Szukam] Test iq - real content - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: [Szukam] Test iq - real content (/Temat-Szukam-Test-iq-real-content-150618) |
[Szukam] Test iq - real content - Makaronik - 05-09-2017 23:24 Jak w temacie szukam najlepiej jak najbardziej wiarygodnego testu iq. Klient wypełnia i MUSI wyświetlać się jego wynik iq. Za pomoc na pewno nie pożałujesz. RE: [Szukam] Test iq - real content - rachman - 06-09-2017 00:43 Bierz co znajdziesz i zobaczysz który najlepiej Ci konwertuje. Wszystkie te testy to zabawa a nie wiarygodne wyniki. Ja reklamuję test z leadmore (lub ref), mam swój landing, pozycjonuję, wleziesz to klikasz i przechodzisz na stronę programu i tam rozwiązujesz test. Ludzie klikają więc chyba wygląda im dość wiarygodnie. RE: [Szukam] Test iq - real content - Makaronik - 06-09-2017 01:02 (05-09-2017 23:24)Makaronik napisał(a): Klient wypełnia i MUSI wyświetlać się jego wynik iq. Rozumiem, ze w leadmore tak własnie jest? RE: [Szukam] Test iq - real content - rachman - 06-09-2017 01:06 Nie sprawdzałem ale jakoś nikt pretensji nie zgłaszał (nic mi o tym nie wiadomo) mimo uiszczenia zapłaty więc widocznie jest wszystko ok. Możesz zapytać admina programu to Ci odpowie na pewno - kiedyś pytałem o inny program i dostałem info co się dzieje na koniec |