Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! (/Temat-Money-SMS-zarabianie-poprzez-dostawanie-wiadomosci-150611)

Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 05-09-2017 20:05

[Obrazek: 44260850478910137634.png]
Co to Money SMS i jak to działa?

Money SMS to aplikacja dostępna w sklepie Google Play na Androidzie. Zarabiamy w niej poprzez otrzymywanie "testowych" wiadomości SMS, od klientów właścicieli aplikacji którzy dzielą się z nami zyskami. Klienci to znane nam marki np. DHL czy Google. Sprawdzają oni w ten sposób swoje zasięgi.

Jaka jest w tym moja rola?
Dochód z tej aplikacji jest pasywny, raz wpisujemy numer telefonu i zaczynamy otrzymywać testowe wiadomości po czym czekamy do nagromadzenia środków i wypłaty. To tylko tyle Wink

System poleconych

W aplikacji jest dostępny system poleconych. Za każdego poleconego dostajemy 30% z jego wypłat, a on w zamian za wpisanie naszego kodu 0.50€

Szczegóły
Minimum do wypłaty to 1€ które zbiera się ok. 1 miesiąc. Za każdego SMS'a otrzymujemy 0.02€. Dziennie możemy dostać od kilku do kilkunastu owych SMS'ów. Program jest wypłacalny i oferuję wypłatę na PayPal, Bitcoin, WebMoney, Skrill, AdvCash i OkPay. Po uzbieranej sumie 1€ lub więcej aby wypłacić przechodzimy do menu głównego>"Payments">"WITHDRAW YOUR CURRENT BALANCE" i czekamy na pieniądze (aby wybrać sposób otrzymania pieniędzy wchodzimy w "Update payment information", wybieramy nasz serwis i wpisujemy dane). Jeżeli macie jakiekolwiek pytania czy problemy - piszcie, z chęcią pomogę.

Link do aplikacji i kod polecony

Link do Google Play
Kod polecony (na dodatkowe 0.50€): B61F6048B Heart

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - patrolpxd - 05-09-2017 20:13

I nie pobiera to dodatkowych opłat? W sensie płacimy za otrzymane wiadomości?

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 05-09-2017 20:26

(05-09-2017 20:13)patrolpxd napisał(a):  I nie pobiera to dodatkowych opłat? W sensie płacimy za otrzymane wiadomości?

Ja nie otrzymałem żadnych opłat z tego powodu, co prawda aplikacja żąda możliwości wysyłania i odbierania wiadomości, ale przypuszczam, że tylko dlatego aby weryfikować Wink Także wydaje mi się być niemożliwym żeby robiła coś takiego ta aplikacja, ponieważ ma duuużo dobrych opinii na swój temat. Nic w ciemno nie pobieram. Wink

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Wojtek574 - 06-09-2017 11:34

1 euro zbierać miesiąc O. O Szkoda mi pamięci telefonu aby mieć przez miesiąc 1 euro

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 06-09-2017 11:45

(06-09-2017 11:34)Wojtek574 napisał(a):  1 euro zbierać miesiąc O. O Szkoda mi pamięci telefonu aby mieć przez miesiąc 1 euro
Wystarczy kilka dni reklamować aplikację i masz sporo refów. Wink

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fusek - 07-09-2017 05:56

Za malo podtow na reffkaWink
@[Majka]

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 07-09-2017 06:31

(07-09-2017 05:56)fusek napisał(a):  Za malo podtow na reffkaWink
@[Majka]
Ref od 10 postów, więc w czym problem? Wink

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Nirini - 13-09-2018 01:26

To naprawde dziala, moze pieniadze sa niewielkie, ale zarobki sa typowo pasywne nic nie robisz tylko zarabiasz.
W momencie kiedy wpiszesz ten kod: B4CECD2B7 dostaniesz dodatkowe pieniadze na start

Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Hybrid1990 - 31-08-2019 17:12

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.