Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! (/Temat-Money-SMS-zarabianie-poprzez-dostawanie-wiadomosci-150611) |
Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 05-09-2017 20:05 Co to Money SMS i jak to działa? Money SMS to aplikacja dostępna w sklepie Google Play na Androidzie. Zarabiamy w niej poprzez otrzymywanie "testowych" wiadomości SMS, od klientów właścicieli aplikacji którzy dzielą się z nami zyskami. Klienci to znane nam marki np. DHL czy Google. Sprawdzają oni w ten sposób swoje zasięgi. Jaka jest w tym moja rola?
Dochód z tej aplikacji jest pasywny, raz wpisujemy numer telefonu i zaczynamy otrzymywać testowe wiadomości po czym czekamy do nagromadzenia środków i wypłaty. To tylko tyle System poleconych W aplikacji jest dostępny system poleconych. Za każdego poleconego dostajemy 30% z jego wypłat, a on w zamian za wpisanie naszego kodu 0.50€ Szczegóły
Minimum do wypłaty to 1€ które zbiera się ok. 1 miesiąc. Za każdego SMS'a otrzymujemy 0.02€. Dziennie możemy dostać od kilku do kilkunastu owych SMS'ów. Program jest wypłacalny i oferuję wypłatę na PayPal, Bitcoin, WebMoney, Skrill, AdvCash i OkPay. Po uzbieranej sumie 1€ lub więcej aby wypłacić przechodzimy do menu głównego>"Payments">"WITHDRAW YOUR CURRENT BALANCE" i czekamy na pieniądze (aby wybrać sposób otrzymania pieniędzy wchodzimy w "Update payment information", wybieramy nasz serwis i wpisujemy dane). Jeżeli macie jakiekolwiek pytania czy problemy - piszcie, z chęcią pomogę. Link do aplikacji i kod polecony Kod polecony (na dodatkowe 0.50€): B61F6048B
RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - patrolpxd - 05-09-2017 20:13 I nie pobiera to dodatkowych opłat? W sensie płacimy za otrzymane wiadomości? RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 05-09-2017 20:26 (05-09-2017 20:13)patrolpxd napisał(a): I nie pobiera to dodatkowych opłat? W sensie płacimy za otrzymane wiadomości? Ja nie otrzymałem żadnych opłat z tego powodu, co prawda aplikacja żąda możliwości wysyłania i odbierania wiadomości, ale przypuszczam, że tylko dlatego aby weryfikować Także wydaje mi się być niemożliwym żeby robiła coś takiego ta aplikacja, ponieważ ma duuużo dobrych opinii na swój temat. Nic w ciemno nie pobieram. RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Wojtek574 - 06-09-2017 11:34 1 euro zbierać miesiąc O. O Szkoda mi pamięci telefonu aby mieć przez miesiąc 1 euro RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 06-09-2017 11:45 (06-09-2017 11:34)Wojtek574 napisał(a): 1 euro zbierać miesiąc O. O Szkoda mi pamięci telefonu aby mieć przez miesiąc 1 euroWystarczy kilka dni reklamować aplikację i masz sporo refów. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fusek - 07-09-2017 05:56 Za malo podtow na reffka @[Majka] RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - fidget_spinner - 07-09-2017 06:31 (07-09-2017 05:56)fusek napisał(a): Za malo podtow na reffkaRef od 10 postów, więc w czym problem? Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka RE: Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Nirini - 13-09-2018 01:26 To naprawde dziala, moze pieniadze sa niewielkie, ale zarobki sa typowo pasywne nic nie robisz tylko zarabiasz. W momencie kiedy wpiszesz ten kod: B4CECD2B7 dostaniesz dodatkowe pieniadze na start Money SMS - zarabianie poprzez dostawanie wiadomości! - Hybrid1990 - 31-08-2019 17:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |