Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb (/Temat-Jak-postepowac-z-kupionym-stazowym-kontem-na-fb-150606)

Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - Soplica - 05-09-2017 15:43

Witam, zastanawiam się nad kupnem jakiegoś dobrego stażowego konta. Jednak jestem zniechęcony poprzednimi zakupami, które zakończyły się szybko blokadą bez jakiejkolwiek aktywności. Tak jakby facebook dodał mój ip do black listy jak kolwiek to zabrzmi Big Grin

Nie wiem czy teraz facebook też banuję za to, że na konto wszedł ktoś z innego ip czy co, ale przypuśćmy taką sytuację że do mnie przychodzi kolega i chcę na moim kompie wejść na fejsa, też wyskoczy mu np: weryfikacja zdjęciowa? - Przecież to bez sensu.

Chciałbym na takim stażowym koncie dziennie mógł wstawić 30-40 postów w grupach Smile

RE: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - Jacolos - 08-09-2017 09:50

Też mnie to zastanawia, w każdym razie kupie 1-2 konta(1 rok+ od założenia) wraz z emailem po 10 zł każde(na PP), jak ktoś chętny to proszę pisać.

RE: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - aero2 - 08-09-2017 10:03

Czasy spamowania postami w grupach minęły wiosną tego roku nie licz że ci się to teraz uda bez bana.

RE: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - karo1919 - 08-09-2017 12:42

Sytuacja wydaje się o tyle beznadziejna, że blokują też prawdziwe konta użytkowników. Istna paranoja i w związku z zablokowaniem mi konta trzy razy zaczynam myslec, ze koniec FB jest bliski.

RE: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - Soplica - 08-09-2017 17:29

(08-09-2017 10:03)aero2 napisał(a):  Czasy spamowania postami w grupach minęły wiosną tego roku nie licz że ci się to teraz uda bez bana.

ja nie mówię o spamowaniu na dużą skalę. Obecnie spamuję 15-20 postów dziennie na fejk koncie, które jest po tej nowej weryfikacji zdjęciowej i jest wszystko w porządku Smile

RE: Jak postępować z kupionym stażowym kontem na fb - KontrolC - 08-09-2017 18:05

Na poczatlu na pewno usuń logowanie sprzedającego. Zmień hasło, odczekać i powoli działaj