![]() |
Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? (/Temat-Jak-oddzielic-od-siebie-tokeny-w-phpmyadmin-150499) |
Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? - TelegramGrzegorz - 01-09-2017 13:51 Siema, mam mały problem.Otóż zbieram tokeny do phpmyadmin, z jednej strony zbiera mi 4 różne tokeny z 4 różnych apek i wszystkie lecą do serwera mieszając się.Ktoś wie jak mogę je eksportować wybierając dowolną aplikację?Niestety wszystko się miesza gdzie trzeba pojedynczo kopiować ![]() ![]() Podejrzewam, ze tak się nie da więc byłbym wdzięczny za info jak chociaż eksportowac tabelę "token" ![]() RE: Jak oddzielić od siebie tokeny - twardy - 01-09-2017 13:56 W appid powinienes miec 4 rozne id, tak? Po tym nie mozesz ekspertowac tabeli token gdzie appid = x? RE: Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? - TelegramGrzegorz - 01-09-2017 14:05 No właśnie nie widzę nic sensownego, tokeny eksportuje po wierszach, ile zaznaczę tyle skopiuje, w dodatku zapisuje wszystko jak leci RE: Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? - 4more - 18-09-2017 21:30 Mam swój soft do zarządzania większą ilością apek, jak chcesz mogę go odkopać i Ci podesłać ![]() Jak oddzielić od siebie tokeny w phpmyadmin? - Hybrid1990 - 07-03-2021 18:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |