Rozmowa... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Humor (/Forum-Humor-120) +---- Wątek: Rozmowa... (/Temat-Rozmowa-15048) |
Rozmowa... - Grub63 - 15-10-2010 01:17 Ona: Cześć On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: Nie! Co ci przyszło do głowy? Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... Siedem lat po ślubie: czytaj od dołu RE: Rozmowa... - Mataz - 15-10-2010 15:28 Już to dawno widziałem ale + ci postawię bo to mocne jest RE: Rozmowa... - Miu - 15-10-2010 17:00 stare jak świat i głupie... RE: Rozmowa... - Karczowqa - 25-11-2010 21:40 Więcej znajdziecie na bash.org.pl |