Jak rozkręcić stronę ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak rozkręcić stronę ? (/Temat-Jak-rozkrecic-strone-150462) |
Jak rozkręcić stronę ? - tamind - 31-08-2017 06:31 hej, od jakiegoś czasu prowadzę własną firmę, stworzyłam dla niej stronę internetową jednak ciągle mam na nią bardzo mało wejść. Może jesteście w stanie i pomóc i podpowiedzieć co zrobić aby strona była bardziej popularna ? Postanowiłam oddać się w ręce specjalistów http://afterweb.to.beznadziejni.spece.od.marketingu.szeptanego/ niestety słabo się na tym znam i jestem za leniwa żeby się na tym skupić. RE: Jak rozkręcić stronę ? - patrolpxd - 31-08-2017 06:35 Poczytaj o SEO, poprobuj wybić się w social mediach, jakieś Facebooki, Instagramy itp Ale najlepiej będzie jeśli skupilbys się na SEO =) Wysłane z SM-J500FN via Tapatalka RE: Jak rozkręcić stronę ? - karo1919 - 08-09-2017 12:32 Mhm, odpowiednie SEO i będzie wzór. Tylko polecam zgłebić temat niż działać na oślep, bo mozna wiecej szkody niz pozytku zrobić do tego może marketing szeptany? RE: Jak rozkręcić stronę ? - DonWestbam - 08-09-2017 12:50 Pierwszy post to marketing szeptany RE: Jak rozkręcić stronę ? - rousen - 08-09-2017 12:54 (08-09-2017 12:50)DonWestbam napisał(a): Pierwszy post to marketing szeptanyCzujne twoje oko RE: Jak rozkręcić stronę ? - wrzochal11 - 08-09-2017 13:25 Dokładnie sprytna reklama, ale tutaj za dużo rutyniarzy, żeby dać się na to nabrać, choć reklama celuje do tych co na pozycjonowaniu się nie znają czyli początkujących Jak rozkręcić stronę ? - yazir - 08-09-2017 21:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |