Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D (/Temat-Kolejny-mlody-czlowiek-starajacy-zgarniac-kokosy-z-neta-D-150456) |
Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D - YalQus - 30-08-2017 21:03 Hejka, na wstępie chciałbym się przedstawić. Mam na imię Jakub w internecie posługuje się nickiem YalQus, mam 16lat. Niedawno zacząć przygodę z zarabianiem w internecie. Narazie zajmuje się akcjami na mypay'u. W dalszej części przygody mam zamiar zacząć zarabiać na subsms . Tylko najpierw trzeba kupić poradnik. Dobra teraz czas na statystyki: MyPay Wypłacone: 47,27zł/52,12zł. Ref: Za rejestracje dostaniesz poradnik ode mnie gratis Czysty: Kliknij ClixSense: 36,10zł Aktualnie tam już nie działam. Aktualizacja pojawi się za tydzień. RE: Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D - wrzochal11 - 31-08-2017 08:42 Zawsze lepiej zacząć wcześniej niż później Polecam też zdobywać wiedzę związaną z pozycjonowaniem, seo, generowaniem ruchu na nasze narzędzia.. to zawsze się zwróci, bo to podstawy. Powodzenia życzę RE: Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D - mahuzz - 31-08-2017 10:17 @[YalQus] Nie wiem czy widziałeś mój dziennik, też zaczynałem w tym wieku! Teraz jestem tylko rok starszy, ale zdobyta wiedza - bezcenna. Tak jak up - zainteresuj się SEO. Przyda się. Powodzenia! RE: Kolejny młody człowiek starający zgarniać kokosy z neta :D - YalQus - 12-09-2017 17:35 Pełna edycja dziennika pojawi się w sobote szukam mentora do sub sms Zapraszam na priv |