Aplikacja mobilna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Aplikacja mobilna (/Temat-Aplikacja-mobilna-150431) |
Aplikacja mobilna - Damianos 500 - 30-08-2017 03:36 Siemka! Mam pewien pomysł na aplikację mobilną, która moim zdaniem ma szansę stać się mocną marką na rynku. Jest to aplikacja społecznościowa. Niestety sam nie potrafię programować i nie wiem jak się do tego zabrać. Może jest tu jakiś programista, który potrafi co nie co? Oczywiście pomysł możemy razem dopracować jak z zyskami się dogadamy. Nie chcę też sprzedać żadnego pomysłu itp. Także jak jest jakiś zdolny programista aplikacji chętny na realizacje projektu i ewentualny zarobek to pisać priv. RE: Aplikacja mobilna - Kefefe - 30-08-2017 08:32 Ja polecałbym ci się samemu pouczyć. Daje wiele satysfakcji Aplikacja mobilna - mahuzz - 30-08-2017 12:37 Kefefe, jeśli jest to aplikacja, która ma szanse zaistnieć na rynku, jest na nią pomysł i uważa ze się przyjmie, to chyba największa głupota byłoby robić to samemu od zera. Prawdę mówiąc, dużo osób na forum programuje. Jeśli nie... spróbuj freelancer albo znajdź forum programistów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Aplikacja mobilna - Damianos 500 - 30-08-2017 18:45 No niestety zanim bym się nauczył itp to długo by zajęło dlatego kogoś szukam |