![]() |
IQOption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: IQOption (/Temat-IQOption-150420) |
IQOption - Zaperr44 - 29-08-2017 15:53 Mam 2 pytanie dotyczące tej strony : 1.Czy jeżeli wykonam depozyt z karty kredytowej będę mógł potem wypłacić na jakiś innych procesor? np.skrill? I czy to prawda że jezeli wplace 20$ to tyle samo moge potem wyplacic? 2.W jaki sposob trzeba przejsc weryfikacje? Słyszałem ze dowód osobisty i rachunek ale jezeli rachunek jest nie na moje imie i nazwisko to i tak sie przyjmie? RE: IQOption - MaLiN - 30-08-2017 09:26 1. Nie korzystałem z IQoption, ale u większości brokerów jest tak, że wypłacić możesz poprzez procesor, którym wpłacałeś kasę. Ale chyba tu możesz sobie wybrać inny procesor ![]() 2. Skan dokumentu, skan rachunku (jeśli nie masz, spróbuj przesłać im skan rachunku bankowego, który jest na Ciebie). Jeśli tego nie zaakceptują, napisz do nich. RE: IQOption - DarekDzak - 23-12-2017 15:13 Co do drugiego, w banku za małą opłatą wystawiają odpowiedni dokument który potwierdza twój adres. |