Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, (/Temat-Szukasz-mentora-Setki-wyplacalbych-faucetow-refback-i-inne-150296) |
Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - gorasp - 25-08-2017 03:56 Witam, z chęcią zostanę mentorem kilku osób, ze swojej strony gwarantuje: - Same sprawdzone faucety (obecnie lista od najwyżej nagradzanego do najniżej, jak zbiore minimum 10 aktywnych adeptów stworzę "rotator" bez reklam). - Porady w zakresie inwestycji w inne krytpowaluty. - ReffBacki (oferuje mało spotykaną rzecz, mianowicie, po dogadaniu się mailowo, zliczam reffa z każdego programu i wypłacam kiedy tylko masz ochotę! Stan "kont" poszczególnych "adeptów" wysyłam co tydzień na maila, oferuję również reffback z buxów, autosurfów i wielu wielu innych. - Porady w zakresie zarabiania w internecie na wiele innych sposobów (m.in hyip i wiele innych). Jedyne czego oczekuję od Ciebie w zamian to to, że wejdziesz z mojego refa. Napisz a nie pożałujesz Nie zmarnuje Twojego czasu, opisy stron wysyłam Ci od razu z dowodem wypłaty RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - kubagrzybowski - 27-08-2017 18:32 napisałem pw do kolegi ale cisza, a ja chcę zarabiać RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - wrzochal11 - 27-08-2017 21:34 Mi to wygląda na desperackie szukanie poleconych Chociaż punkt ''Porady w zakresie inwestycji w inne krytpowaluty" brzmi ciekawie RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - kubagrzybowski - 28-08-2017 15:50 dokładnie a może na jego doświadczeniu ulepszę coś w swoim procesie zarabiania a na to liczę RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - mattxx - 28-08-2017 21:41 Pomysł ciekawy. Taki mentoring może okazać się dla niektórych przydatny, pod warunkiem, że Kolega się na tym zna i potrafi w ten sposób zarabiać. RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - kubagrzybowski - 29-08-2017 07:16 kolega kolejny dzień nic nie odpisuje pewnie mu się weekend przedłużył, RE: Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - wrzochal11 - 29-08-2017 08:43 Wczoraj się logował, także trochę dziwne że nie odpisuje Szukasz mentora? Setki wypłacalbych faucetów, refback i inne, - Hybrid1990 - 26-01-2018 22:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |