Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (/Temat-Szukam-wspolnika-do-sex-biznesu-%CD%A1%C2%B0-%CD%9C%CA%96-%CD%A1%C2%B0-150250) |
Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - kniew - 23-08-2017 22:22 Hej. Szukam osoby, która chciałaby wspólnie ze mną zająć się nową stroną z filmami xxx. Aby ogarnąć temat w sposób taki jaki sobie wymyśliłem (aby google nas polubiło ) trzeba włożyć sporo pracy na początek - dlatego sam tego nie dam rady zrobić. Czego oczekuję od ciebie? *upload filmów *dodaniem do każdego filmu tagów, unikalnego tytułu i krótkiego opisu w języku angielskim Czym ja się zajmę? *stworzeniem strony (skrypty, hosting, domena) *promocją w social mediach, zdobyciem ruchu *linkowaniem Proszę o zgłaszanie się tylko konkretne i zdecydowane osoby. Jeśli twój zapał skończy się po tygodniu - odpuść sobie RE: Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Zaperr44 - 24-08-2017 01:31 Napisz pw RE: Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Makabrycy - 24-08-2017 15:47 jestem zainteresowany, proszę o kontakt RE: Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - młody g - 24-08-2017 17:50 Jestem zainteresowany, proszę PW RE: Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Czmiel - 24-08-2017 20:10 "Proszę PW" Wydaje mi się że takim postem nikt nie zwiększy szans na "dostanie tej fuszki", to odwiedzający powinni startować do autora, a nie przysparzać mu pracy. Tak btw. pw poszło. Szukam wspólnika do sex biznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Hybrid1990 - 11-10-2021 13:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |