Fake konta - FACEBOOK----HELP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Fake konta - FACEBOOK----HELP (/Temat-Fake-konta-FACEBOOK-HELP-150020) |
Fake konta - FACEBOOK----HELP - adek2000 - 14-08-2017 21:41 Chciałbym zrobić fake konta na facebooku na których łącznie byłoby 100k znajomych . Macie jakieś pomysły jak to zrobić w miare szybko bez zablokowania tych kont (odrazu). Ile znaj mogę zapraszać skryptem jednorazowo bez blocka konta (ogólne sposoby na fejki ze znajomymi) RE: Fake konta - FACEBOOK----HELP - Ascoran - 14-08-2017 21:48 Powoli i stopniowo, tak jak by to robił normalny użytkownik... RE: Fake konta - FACEBOOK----HELP - imadlo - 15-08-2017 11:10 Powiem Ci, że jest coraz ciężej z fejk kontami mi ostatnio zawiesili ponad 20 kont z powodu logowania z innej lokalizacji, więc trzeba by te fejk konta jakoś dodatkowo zabezpieczyć żeby mieć możliwość odblokowania, bo szkoda stracić konto które tworzyło się przez rok czy dłużej a takie właśnie miałem. RE: Fake konta - FACEBOOK----HELP - WhiteNigga - 15-08-2017 11:27 Po 50 znajomych dziennie na konto i będzie cacy. |