![]() |
Kilka pytań o sub sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Kilka pytań o sub sms (/Temat-Kilka-pytan-o-sub-sms-149941) |
Kilka pytań o sub sms - Soplica - 11-08-2017 18:36 Witam mam kilka pytań o subskrypcje sms w eforsa.pl 1. Jak to jest z tymi odnowieniami, jak ktoś aktywuję subskrypcję sms to dopóki jej nie zdezaktywuję to zżera mu kasę z odnowień? 2. O co chodzi z tym, że mogę ustawić sobie 4 opcje płatności. Nie do końca to rozumiem jak to ma zadziałać i jaka kwota zostanie pobrana danemu użytkownikowi. 3. Ile można wyciągnąć najwięcej z jednego subskrybenta? 4. Czy jeśli chodzi o system z downloadem, to polecacie dawać powiedzmy w miarę wiarygodny plik by w razie czego powiedzieć że subskrybent nie potrafi danego programu zainstalować? 5. Czy wysyłanie linków z subskrypcją sms na fejsie w prywatnej wiadomości do innych osób podchodzi bo wyłudzenie czy jest to dalej legalne póki nie podszywam się pod osoby trzecie? RE: Kilka pytań o sub sms - komiks - 11-08-2017 19:12 1. Tak. 2. Ustawiasz 4 płatności, czyli tyle musi wykonać użytkownik aby odblokować plik/treść. (+ jeżeli użytkownik ma już aktywną pierwszą płatność, to system proponuje mu następną z twojej listy płatności - tutaj mogę się mylić, ale z doświadczenia w statystykach raczej tak jest). 3. Tyle ile esów obciąży mu konto. 4. To co tam wrzucasz to już twój wybór. 5. Nie stosujemy takich praktyk. ![]() RE: Kilka pytań o sub sms - Soplica - 11-08-2017 19:13 (11-08-2017 19:12)komiks napisał(a): 5. Nie stosujemy takich praktyk. Czyli to nie jest zgodne z prawem czy jak? RE: Kilka pytań o sub sms - komiks - 11-08-2017 19:14 (11-08-2017 19:13)Soplica napisał(a):(11-08-2017 19:12)komiks napisał(a): 5. Nie stosujemy takich praktyk. Edytowałem pierwszy post. RE: Kilka pytań o sub sms - Hoolig4n - 12-08-2017 01:52 (11-08-2017 18:36)Soplica napisał(a): 5. Czy wysyłanie linków z subskrypcją sms na fejsie w prywatnej wiadomości do innych osób podchodzi bo wyłudzenie czy jest to dalej legalne póki nie podszywam się pod osoby trzecie? Jeśli oferujesz real content to pewnie, że można ![]() |