Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
SubSMS czas oczekiwania na SMS obciążający - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: SubSMS czas oczekiwania na SMS obciążający (/Temat-SubSMS-czas-oczekiwania-na-SMS-obciazajacy-149933)

SubSMS czas oczekiwania na SMS obciążający - fejQ - 11-08-2017 12:53

Witam. Kiedyś dość intensywnie zarabiałem na subach, jednak poprzez zmiany na rynku odpuściłem sobie suby i zmieniłem metodę zarobiania. Obecnie moje zyski z subow to tylko sporadyczne odnowienia z różnych serwisów.

Przechodząc do sedna... W najbliższym dniach "strzelę sobie jedną rundkę" na subach i w związku z tym mam pytanie, w którym serwisie najszybciej przychodzi pierwszy SMS obciążający po aktywacji? Dawniej było to praktycznie w czasie takim że ofiara nie zdążyła się wypisać , a dziś jak wszyscy wiemy trwa to dłużej... Osoby zorientowane niech napiszą, ile to obecnie trwa w poszczególnych serwisach

RE: SubSMS czas oczekiwania na SMS obciążający - Kiljan - 11-08-2017 13:07

Czas przyjścia SMS'a nie zależy od serwisu. Czas dostarczenia wiadomości ustala operator, więc wszędzie jest taki sam. Na szybkość otrzymania wiadomości wpływają także czynniki techniczne takie jak zasięg.