![]() |
W co zainwestować czas? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: W co zainwestować czas? (/Temat-W-co-zainwestowac-czas-149920) Strony: 1 2 |
W co zainwestować czas? - Kostekkk - 11-08-2017 00:11 Witam. Forum obserwuję od bardzo długiego czasu i widzę że jest tu wiele osób które zarabiają w Internecie. I do was mam pytanie. Na czym jestem w stanie do końca roku zarabiać +3tys miesięcznie? Jestem w stanie zainwestować bardzo dużo czasu, i jeżeli ułatwi/skróci czas to również kasę. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, pokierować jak zacząć i co robić dalej to proszę o priv. Zarabianie na polecaniu kont mnie nie interesuje RE: W co zainwestować czas? - Hoolig4n - 11-08-2017 00:58 Skoro obserwujesz forum od bardzo długiego czasu, to powinieneś wiedzieć w jakim modelu ludzie tutaj zarabiają. Zarobek zależy od niszy i promocji. Jak nie będziesz się do tego przykładał to na niczym nie zarobisz ani grosza.Kup domenę i hosting, wgraj wordpressa, naucz się pozycjonować strony (co zajmie dużo dłużej niż do końca roku) i myśl co by tu zrobić, by zarobić dużo więcej ![]() RE: W co zainwestować czas? - rufus91 - 11-08-2017 03:36 Bez wzgledu na to czego sie podejmiesz rób to systematycznie, nie zniechęcaj sie początkowymi porażkami a pierwsze sukcesy sie prędko pojawią. RE: W co zainwestować czas? - Captain - 11-08-2017 05:29 Cytat:Na czym jestem w stanie do końca roku zarabiać +3tys miesięcznie? Jestem w stanie zainwestować bardzo dużo czasu, i jeżeli ułatwi/skróci czas to również kasę. Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc, pokierować jak zacząć i co robić dalej to proszę o priv. Nawet najlepsi dochodzili do dużych miesięcznych zarobków przez wiele miesięcy. Do końca roku zostało zbyt mało czasu abyś zdażył tak się w czymś rozkręcić by zarabiać 3 tys miesięcznie, nawet poświęcając na to bardzo dużo czasu. Będzie duży sukces jeśli zdążysz do końca roku zarabiać w necie cokolowiek powyżej 1 tys. RE: W co zainwestować czas? - wrzochal11 - 11-08-2017 08:47 Trzy elementy trzeba wziąć pod uwagę jeśli naszą inwestycją ma być czas + drobne kwoty: - Na czym chcemy zarabiać (np. własna wiedza, programy partnerskie, reklamy, mlm) - Nasze narzędzia dzięki, którym zaprezentujemy naszą ofertę (np. strona www, autoresponder, strona przechwytująca) - ruch na nasze narzędzia, bo to ludzie zawsze są podstawą biznesu i ten ruch w jakiś sposób musimy pozyskać (np. pozycjonowanie, portale społecznościowe) i tak to w WIELKIM skrócie wygląda, potem już pielęgnujesz tylko te trzy elementy. RE: W co zainwestować czas? - Wojtek574 - 11-08-2017 09:07 Według mnie to LN pod programy +18 Na czacie Pani Agata pisała dobra metodę jak wejdziesz to się napewno dowiesz powiem tylko że tworzenie stron A drugie to ppi cinstaler albo ogdas RE: W co zainwestować czas? - janbers - 13-08-2017 10:33 Czas to pieniądz. I nie widzę sensu inwestowanie go w coś co daje Ci 1 czy 5 $ dziennie. A do tego w coś co dziś jest a za miesiąc czy za 3 nie będzie istnieć. Inwestuj czas w budowanie konkretnego, wieloletniego biznesu. Gdzie będziesz czerpać zyski co miesiąc, bez strachu że firma zniknie. Dobrze dobrana firma da Ci nie tylko pewność dochodu ale dochodu pasywnego z coraz wyższymi miesięcznymi wypłatami. I taki biznes warto budować. Reszta sądzę że nie warta uwagi [ choć mozna i w takie się 'bawić' ] Jesteśmy tu [ a przynajmniej ja ] aby zbudowac sobie dochód w wysokości nie mniejszej jak 3 tys $ miesięcznie ] 2 już mam. Wtedy to ma sens i wiem że stać mnie na różne rzeczy, zarobisz 2 tys zł to utopisz je w 'garze' oraz zbiorniku samochodu, a gdzie reszta ? Może pora się zastanowić a nie lata lecą a tu jak nie 'hyipik' to matryczka czy 'revshare'. Rób biznes konkretnie, systematycznie - wtedy będziesz mieć wyniki. A gdzie i jak ? powiem. RE: W co zainwestować czas? - itolek100 - 13-08-2017 21:58 (13-08-2017 10:33)janbers napisał(a): Czas to pieniądz. I nie widzę sensu inwestowanie go w coś co daje Ci 1 czy 5 $ dziennie. A do tego w coś co dziś jest a za miesiąc czy za 3 nie będzie istnieć. Inwestuj czas w budowanie konkretnego, wieloletniego biznesu. Gdzie będziesz czerpać zyski co miesiąc, bez strachu że firma zniknie. Dobrze dobrana firma da Ci nie tylko pewność dochodu ale dochodu pasywnego z coraz wyższymi miesięcznymi wypłatami. I taki biznes warto budować. Reszta sądzę że nie warta uwagi [ choć mozna i w takie się 'bawić' ] Jesteśmy tu [ a przynajmniej ja ] aby zbudowac sobie dochód w wysokości nie mniejszej jak 3 tys $ miesięcznie ] 2 już mam. Wtedy to ma sens i wiem że stać mnie na różne rzeczy, zarobisz 2 tys zł to utopisz je w 'garze' oraz zbiorniku samochodu, a gdzie reszta ? Może pora się zastanowić a nie lata lecą a tu jak nie 'hyipik' to matryczka czy 'revshare'. Rób biznes konkretnie, systematycznie - wtedy będziesz mieć wyniki. A gdzie i jak ? powiem. Możesz mi powiedzieć gdzie i jak, chętnie poczytam, może czegoś sie dowiem. RE: W co zainwestować czas? - mysc - 14-08-2017 07:31 (13-08-2017 10:33)janbers napisał(a): Czas to pieniądz. I nie widzę sensu inwestowanie go w coś co daje Ci 1 czy 5 $ dziennie. Hm.. ja natomiast uważam, że zarabianie w modelu CPA jest warte zarabiania nawet 0,01$ dziennie - byleby się uczyć pozyskiwać ruch. Programy partnerskie dają większe możliwości i wymagają stosunkowo mniejszego nakładu środków niż jakikolwiek MLM (który jak mniemam reklamujesz?) - oczywiście po jakimś czasie, bo na początku przeważnie "zarabia się grosze". Pozdrawiam! RE: W co zainwestować czas? - janbers - 15-08-2017 15:32 Ruch, ruchem. Mnie interesuje konkretny solidny i stały dochód. Mam 3 firmy [ nie mylić z hyipami i innymi 'pierdółkami ' ] i zarabiam bez problemu i pomagam w tym innym. Wszystkie typu inwestycyjnego. Można w nich zarabiać czynnie jak i całkowicie biernie [ dochód pasywny ] Inwestycje , wiadomo , dowolne i bez ograniczeń. |