![]() |
SEO, suby - milion dziennie? To możliwe! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: SEO, suby - milion dziennie? To możliwe! (/Temat-SEO-suby-milion-dziennie-To-mozliwe-149886) |
SEO, suby - milion dziennie? To możliwe! - WhiteNigga - 09-08-2017 18:33 Aktualizacja, nowe cele _____________________________________________________________ No siema Zakładam dziennik by bardziej się przyłożyć do zarabiania na necie, gdyż ciężko u mnie z samodyscypliną i zapałem ![]() ![]() Internet to dla mnie dodatkowe źródło dochodu, m.in na ![]() ![]() Na czym będę zarabiał? SEO/SMS Będę zarabiał na SMS'ach, chodź jest trudny okres trochę bo brak MT w MyLead (czemu MyLead? Bo spełnia jako jedyny moje oczekiwania dot. moich dwóch stron, reszta na może innych serwisach) a MO na nich się nie przyjmie. Jest to długoterminowy plan, więc przez dłuższy czas nie będę miał się czym pochwalić ale liczę, że jednak coś z tego będzie. Co juz zrobiłem? Póki co mam jedną stronę zarabiającą automatycznie od kilku miesięcy, przynoszącą zysk ok. 500zł/ms. Aktualnie słabiej, bo MO z widoczną ceną ![]() Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Posumowanie (będę edytował) Ilość zarabiających stron: 1/10 Plan na najbliższe dni Zajmę się dopracowaniem zarabiającej strony ERO, by zysk był większy, oraz dopracuję drugą NIE ERO - Dobicie min. 1tyś znajomych na jednym koncie FB (aktualnie 700), następnie przekształcenie w FP ERO. - Dobicie min. 1tyś znajomych na drugim koncie FB (aktualnie ok.600) by reklamować mój FP i przekształcenie w FP NIE ERO dla drugiej strony. - Dokończenie drugiej strony i uzupełnienie treści (jakieś artykuły itp.) - Podlinkować stronę nr. 1 po 20 linków dziennie - Podlinkowanie strony nr. 2 min. 20 linków + sociale. Kolejny wpis za ok. tydzień, no chyba, że szybciej to zrobie, w co wątpię ![]() Reputy mile widziane, bardziej mnie zmotywują ![]() Nuta na dziś: RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - dawids7627 - 09-08-2017 19:56 Będę obserwował ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - Orelek - 09-08-2017 20:27 Siema białasie, możemy posadzić tutaj swoje czarne dupy?? A tak na poważnie, gitarka ja też działam w SUBACH od niedawna, będę śledził dziennik jak Sebastian Wątroba i Anna Potaczek z W11 ; p RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - mahuzz - 09-08-2017 21:13 Lecisz z tematem mordo! ![]() ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - WhiteNigga - 09-08-2017 22:09 (09-08-2017 19:56)dawids7627 napisał(a): Będę obserwowałDzięki ![]() (09-08-2017 20:27)Orelek napisał(a): Siema białasie, możemy posadzić tutaj swoje czarne dupy??Dzięki i powodzenia z subami ![]() (09-08-2017 21:13)mahuzz napisał(a): Lecisz z tematem mordo!Dziękówa, a mnie motywują komentarze motywujące heh ![]() Troche popiłem dzisiaj za hajs z neta. Dobrej nocy, jutro na etat ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - piotrekprorok - 09-08-2017 22:37 Powodzenia ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - WhiteNigga - 10-08-2017 20:29 (09-08-2017 22:37)piotrekprorok napisał(a): PowodzeniaDzięki koligen ![]() Jutro coś opiszę głównie sociale, bo dzisiaj nic nie robiłem bo znowu faza jebie ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - MrocznyKILL - 10-08-2017 20:31 Powodzenia i wysokich zarobków życzę. RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - Hoolig4n - 10-08-2017 22:32 Ciekawy dziennik, dodane do zakładek ![]() ![]() RE: [Wyzwanie] 10 zarabiających stron sub SMS- czas, start! - WhiteNigga - 11-08-2017 19:28 (10-08-2017 20:31)MrocznyKILL napisał(a): Powodzenia i wysokich zarobków życzę. Dzięki, tobie również ![]() (10-08-2017 22:32)Hoolig4n napisał(a): Ciekawy dziennik, dodane do zakładek Dzięki ![]() Doszedłem do wniosku, że będę dodawał wpisy wtedy kiedy mam ochotę ![]() Wpis #2 Dzisiaj za wiele nie zrobilem bo burza mi przeszkodziła, a może i lepiej bo pewnie bym wyszedł na dwór i nic nie zrobił z moimi stronami. Dałem sobie tydzień na wypełnienie celów, myślę, że wykonam je szybciej. 1. Aktualnie zdążyłem nabić znajomych na FB + czekające zaproszenia. Myślę, że jutro albo pojutrze przekształce konta w FP. Próbowałem sprawdzić popyt na moją stronę nr.2 na FaceZbuku ale wyszła totalna klapa, fb to juz nie miejsce na spam. Linki sukcesywnie kasowane przez Cukierberga. (Jak ktoś ma dobry sposób to proszę na pw ![]() 2. Jako, że na MyLead coś ostatnio nie zarabiam, to podpiąłem też FireSuba (aktualnie 2 serwisy na jednej stronie) Zobaczymy jak to się sprawdzi. Na FS niegdyś zarobiłem ok. 1000zł z inwestycją wynoszącą 0.00zł ![]() 3. Podlinkowałem stronę nr.2 ze strony nr.1 26 linków. Jako, że strona nr. 1 jest pod ERO, a druga strona juz nie, więc jestem ciekaw jak to wpłynie na pozycje. 4. Podlinkowałem stronę nr. 1 20 linkami. I to chyba już wszystko, jak o niczym nie zapomniałem. |