![]() |
Jaki serwis Premium/SUB SMS? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jaki serwis Premium/SUB SMS? (/Temat-Jaki-serwis-Premium-SUB-SMS-149852) |
Jaki serwis Premium/SUB SMS? - MakeMoney92 - 08-08-2017 16:02 Witajcie serdecznie! Poszukuję serwisu Premium/SUB SMS który oferuję dla swoich użytkowników umowę o dzieło, odrazu zaznaczę iż MyLead mnie nie ineteresuje, czy jest ktoś w stanie coś mi polecić? z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź, liczę iż znajdę odpowiedź na tym forum! z Powazaniem, MakeMoney92, RE: Jaki serwis Premium/SUB SMS? - iCash.pl - 08-08-2017 16:12 Nasz serwis ma wszystko to, czego oczekujesz - SMS MO (Premium), SMS MT (suby) oraz możliwość rozliczania się na umowę o dzieło. Standardowo oferujemy 50% prowizji od każdego smsa. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług ![]() RE: Jaki serwis Premium/SUB SMS? - szykiryki - 08-08-2017 17:42 Kazdy. Firesub, leadmore, eforsa, leadnow itp. RE: Jaki serwis Premium/SUB SMS? - Karewer - 08-08-2017 19:40 Sam przetestuj i zdecyduj. Od siebie polecam jednak FireSub.pl ![]() RE: Jaki serwis Premium/SUB SMS? - endv123 - 08-08-2017 19:47 MyLead dla mnie najlepszy |