Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. (/Temat-Bitcoindu-Czyli-jak-zainwestowac-bez-ryzyka-149834) |
Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - autosurfer - 07-08-2017 21:01 Witajcie jestem Mateusz Od naprawdę długiego czasu tak jak wy szukałem sposobu gdzie zarobić dodatkowe pieniądze. Przeglądając zagraniczne serwisy trafiłem na serwis: Bitcoindu.com Serwis oferuje możliwość zainwestowania w bitcoin kupując plany inwestycyjne które oferują od 2 do 300% zysku bitcoin. Możemy też polecać serwis i zarobimy w przeliczeniu około 1.25 dolara za osobę. Mamy dwa sposoby by wpłacić środki: Paypal - wpłaca szybko średnio kilka min. Bitcoin - Nawet od 1h do 24h. Wypłacają w około 24h od zlecenia. Minus to że serwis jest zagraniczny po angielsku. Ja korzystam z serwisu i jak na razie wypłaca. Nie mam teraz czasu by zrobić screena ale postaram się wstawić do weekendu. Pracuję w dzień a dodatkowo kupuje plany w bitcoindu. Z tego co widać na stronie głównej to jest tam gra ale niestety nie jest dostępna :/ . A i za start płacą ponad dolara. Daje czysty link: https://bitcoindu.com A jak byście zarejestrowali się z refa to było by super REFLINK USUNIĘTY RE: Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - radek0389 - 07-08-2017 21:09 Temat do działu hyip. I proszę cię, inwestycja bez ryzyka i ble ble ble... daruj sobie takie śmieci. RE: Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - wrzochal11 - 07-08-2017 21:24 To mówisz, że tyle czasu szukałeś i nie znalazłeś niczego lepszego niż tego hyipa? RE: Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - autosurfer - 07-08-2017 22:01 Różne testowałem . Grałem na polenix i innych bzdetach. Serwis trochę już istnieje w sieci. Od was zależy nikogo nie będę zmuszał. Szukam kogoś realnego na refa bo przeczytałem że za kombinowanie z zarabianiem to tylko ban grozi. Zresztą w każdym serwisie. Pozdrawiam i życzę wysokich zysków przez neta. Bitcoindu - Czyli jak zainwestować bez ryzyka. - Hybrid1990 - 20-02-2021 21:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |