![]() |
Dochód pasywny - poradniki i e-booki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dochód pasywny - poradniki i e-booki (/Temat-Dochod-pasywny-poradniki-i-e-booki-149807) |
Dochód pasywny - poradniki i e-booki - ulima - 07-08-2017 10:24 Cześć! Mam napisanych kilka e-booków (wszystkie z nich są osadzone w jednej tematyce) i chcę napisać jeszcze kilka. Każdy z nich jest dość rozbudowany, ciekawe (sprawdzałam już na grupie). Teraz moje pytanie czy to dobry pomysł, żeby je sprzedawać i czy może to być dochodowy sposób na dochód pasywny? Czy ktoś z Was próbował już takiego rozwiązania? RE: Dochód pasywny - poradniki i e-booki - wrzochal11 - 07-08-2017 10:56 Jeśli są to poradniki, których ludzie potrzebują, za które są wstanie zapłacić (trzeba znaleźć najbardziej optymalną cenę - nie za niską i nie za wysoką), to jak najbardziej. Tylko wiadomo wiele działań marketingowych trzeba podjąć. Strona www (z blogiem najlepiej), trzeba ją pozycjonować, żeby była jak najwyżej w wynikach wyszukiwarki na interesujące na frazy (seo), takie pojęcia jak e-mail marketing czy strona przechwytująca, nie mogą być też oczywiście obce. Cóż.. generalnie chodzi o ruch. Dobry produkt + wartościowy ruch, który będzie chciał zakupić ten produkt, to niesamowita kombinacja ![]() RE: Dochód pasywny - poradniki i e-booki - rachman - 07-08-2017 12:13 Nie wiadomo co to jest więc nie ma co wyrokować. Jak coś jest dobre, potencjalnych klientów jest dużo to wystarczy do nich trafić. Co do "pasywki" - jeśli swoją stronę tylko będziesz mieć - tu trzeba cały czas mieć rękę na pulsie, na początku wiadomo więcej ale później też trzeba pozycjonować, optymalizować jak się coś da, promować i reklamować by stronka nie spadła w czeluści googla itd. ![]() RE: Dochód pasywny - poradniki i e-booki - mysc - 14-08-2017 08:26 (07-08-2017 10:24)ulima napisał(a): Teraz moje pytanie czy to dobry pomysł, żeby je sprzedawać i czy może to być dochodowy sposób na dochód pasywny? Tak ![]() Dochód pasywny - poradniki i e-booki - Vasaki - 30-01-2018 08:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |