ustawienie szablonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: ustawienie szablonu (/Temat-ustawienie-szablonu-149716) |
ustawienie szablonu - elock - 04-08-2017 12:16 Hej ustawiam wlasnie stronke w wp wybieram kolejny szablon na ktorym mam ten sam problem co prawie wszedzie. Mianowicie na podstawowym szbalonie we wszystkich wpisach mam "czytaj dalej" w niepodstawowych szbalonach ikonka "czytaj dalej" tylko w przypadku jednego wpisu. wpis usunalem dodalem na nowo sytuacja ta sama ktoś się z tym spotkał, wiecie jak rozwiazać problem z pominięciem użycia podstawowego szbalonu i z usunieciem tego wpisu ? dodam że usunąłem wszelkie skrypty z wpisu też nic to nie zmieniło pozdrawiam RE: ustawienie szablonu - Hoolig4n - 12-08-2017 02:27 Takie rzeczy żeby zrobić to trzeba grzebać w kodzie RE: ustawienie szablonu - imadlo - 15-08-2017 12:12 Musisz wejść w edytor kodu i edytować bodajże stronę page.php lub single-page.php i tam ustawiasz sobie co ma się wyświetlać. |