Facebook- zła liczba administratorów w grupie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Facebook- zła liczba administratorów w grupie (/Temat-Facebook-zla-liczba-administratorow-w-grupie-149693) |
Facebook- zła liczba administratorów w grupie - Thinker - 03-08-2017 15:22 Siema. Mam problem. Otóż w nawiasie w grupie mam napisane, że grupa ma 4 adminów, a posiadam 3. Grupę odkupiłem od jednego gościa i boję się teraz, że może mi ją kiedyś zabrać w jakiś sposób. Zobrazuje to na obrazku jak to wygląda. Po prostu pisze, że mam 4 adminów, a posiadam 3, a jeden jest jakby niewidoczny... RE: Facebook- zła liczba administratorów w grupie - aero2 - 03-08-2017 15:24 @[Thinker] Jeden z adminów otrzymał bana na konto, pewnie zostało dezaktywowane, dlatego tak jest. RE: Facebook- zła liczba administratorów w grupie - Czaq - 03-08-2017 15:36 Lub statystyki są opóźnione a to często się zdarza. Natomiast idąc tropem aero2 to w sumie jeśli był admin na tej grupie i załóżmy dezaktywował konto, to w każdej chwili moze je aktywowac i sie zalogować jako admin! RE: Facebook- zła liczba administratorów w grupie - Pablo1878 - 03-08-2017 15:41 Można się zabezpieczyć przed innymi adminami przecież... e: nie można, czyli trzeba mieć 100% zaufanie do drugiej osoby.. RE: Facebook- zła liczba administratorów w grupie - Thinker - 03-08-2017 17:27 Raczej statystyki to nie. Tamten admin był dodany z rok temu z tego co wiem. |