Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka (/Temat-Dziennik-programisty-strony-internetowe-i-bukmacherka-149677) |
Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - lukiii - 02-08-2017 22:18 Witam wszystkich, na początek parę słów o mnie: nazywam się Łukasz mam 25 lat mieszkam w Krakowie, pracuję w międzynarodowej korporacji jako programista, w wolnych chwilach i aby przyśpieszyć zarobienie na mieszkanie w Krakowie, postanowiłem stworzyć parę stron internetowych oraz powrócić do granie w bukmacherkę. Dziennik będę uzupełniał co parę dni. Zrealizowane rzeczy dzień 1: - wykupienie domeny oraz hostingu, - stworzenie szablonu strony internetowej - założenie konta w serwisie bukmacherskim oraz analiza meczy na dzień 2. Zapraszam do śledzenia tematu oraz zadawania pytań. Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - krolik2011 - 02-08-2017 23:03 Życzę powodzenia Niech ci bety wchodzą P.S: Czym się zajmowałeś w korpo ? RE: Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - Pablo1878 - 02-08-2017 23:09 Powodzenia! Co tak w ogóle stawiasz? RE: Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - Kreatywnie - 03-08-2017 00:39 Idealny wiek i czas na powrót do gry Jakiego typu strony opracowujesz ? W razie czego służę pomocą odnośnie betów. Pozdrawiam i życzę sukcesów nie tylko hazardowych RE: Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - shf - 03-08-2017 00:42 Ooo programista może gdzieś moje rejony ? Back-end ? RE: Dziennik programisty - strony internetowe i bukmacherka - lukiii - 06-08-2017 19:59 Witam, wszystkich odpowiadając po kolei na pytania: dalej pracuję jako programista więc mam ograniczony czas na zarobek w internecie. Aktualnie piszę w języku C jednak nie jest on przeze mnie preferowany , co do bukmacherki zaczynam od 20 zl na typ żeby zobaczyć jak bedzie szło :-). Pierwszą stroną którą tworzę jest strona nastawiona na programy partnerskie promujące suplementy diety i zdrową żywność. Może jeszcze dziś uda mi się wrzucić podsumowanie weekendu. |