![]() |
Samsung Galaxy s8 + - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Samsung Galaxy s8 + (/Temat-Samsung-Galaxy-s8-149674) |
Samsung Galaxy s8 + - koneser00 - 02-08-2017 21:27 Witajcie zauważyłem, że już jest dostępny samsung galaxy s8 jak i również s8+ jednak nie mam zamiaru płacić za niego 600 euro. Są już dostępnę podróbki w.w modelów i nie odbiegają prawie niczym od orginału poza drobnymi zmianami na klawiaturze i cenie oczywiście. Moje pytanie jest do was czy wiecie skąd można pozyskać taki telefon jak do tej pory znalazłem tylko taką stronkę https://www.fastcardtech.com/hdc-space-s8-pro.html Nigdy na niej nic nie bralem więc wolałbym coś bardziej sprawdzonego jak Aliexpress, Geek, Ebay lub jakieś podobne. Za linki daje punkciki reputacji, pozdrawiam. RE: Samsung Galaxy s8 + - Itachi198 - 02-08-2017 23:22 Ciężko o coś bardziej sprawdzonego od Ali, Gearbest, Banggood Telefon jest dostępny na wielu innych stronach, gdzie ryzyko jest nieco większe ![]() Jak sam zamawiałem sobie xiaomi to celnicy nie chceili go puścić przez granicę ("nie spełniał wymagań europejskich, nie miał wymaganych oznaczeń") Polecam więc na podstawie własnych doświadczeń poszukanie czegoś tu: https://www.olx.pl/oferty/q-samsung-galaxy-s8/ (czasami warto kupić coś lekko uszkodzone i naprawić) Jeśli masz cierpliwość i lubisz ryzyko, to pisz do sprzedawców i staraj się zbić cenę, oto przykładowy handlarz: http://x.yupoo.com/photos/cliffgreen/albums Liczę na reputka, w razie problemów pisz do mnie, pozdrawiam ciepło. RE: Samsung Galaxy s8 + - Zawik - 03-08-2017 00:25 Broń boże nie zamawiaj żadnych podróbek. Może i cena kusi, bo jest to niecałe 100$, jednak nakładka systemowa (bodajże TouchWiz, jak to na Samsungi przystało) będzie się o wiele różnić od tej oryginalnej. Telefon będzie łapał ściny co 10 sec. Wykonanie ma rzeczywiście dobre, poza tym, że numer seryjny schodzi po zetknięciu paznokcia z obudową. Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) ![]() Może i ta konfiguracja była dobra, ale to było z 5 lat temu.. Na 8 gb zainstalujesz parę aplikacji i masz cały telefon zapchany. Sory, ale taka jest prawda. Nie wiem czy będziesz korzystał z aparatu, ale zarówno jakość nagrań jak i zdjęć jest fatalna. Podaj maksymalny budżet na telefon to coś znajdziemy ![]() RE: Samsung Galaxy s8 + - koneser00 - 03-08-2017 01:03 (03-08-2017 00:25)Zawik napisał(a): Broń boże nie zamawiaj żadnych podróbek. Może i cena kusi, bo jest to niecałe 100$, jednak nakładka systemowa (bodajże TouchWiz, jak to na Samsungi przystało) będzie się o wiele różnić od tej oryginalnej. Telefon będzie łapał ściny co 10 sec. No ciężko mi określić nie mam problemu z hajsem ale chciałbym coś taniego. Głownie chodzi mi aby miał żyroskop, znalazłem mega fajny czyli Cubot note S gdzie sama bateria już jest kombajnem bo ma aż Li-Ion 4150 mAh co jest już na prawdę mega jednak niestety ale nie posiada żyroskopu ... a głownie go potrzebuje pod google vr RE: Samsung Galaxy s8 + - Zawik - 03-08-2017 17:41 (03-08-2017 01:03)koneser00 napisał(a): znalazłem mega fajny czyli Cubot note S gdzie sama bateria już jest kombajnem bo ma aż Li-Ion 4150 mAh co jest już na prawdę mega jednak niestety ale nie posiada żyroskopu Czyli najbardziej zależy Ci na pojemnej baterii oraz żyroskopie, tak? (03-08-2017 01:03)koneser00 napisał(a): nie mam problemu z hajsem ale chciałbym coś taniego. To się zdecyduj, czy chcesz coś taniego czy trochę droższego smartfona. Budżet jest tutaj dużym wyznacznikiem, więc prosiłbym Cię, abyś go podał ![]() Zapewne będziesz chciał smartfona sprowadzanego z Chin, więc można ustrzelić perełki takich marek jak Xiaomi, ZUK, LeEco czy chociażby Meizu. RE: Samsung Galaxy s8 + - koneser00 - 03-08-2017 19:02 (03-08-2017 17:41)Zawik napisał(a):(03-08-2017 01:03)koneser00 napisał(a): znalazłem mega fajny czyli Cubot note S gdzie sama bateria już jest kombajnem bo ma aż Li-Ion 4150 mAh co jest już na prawdę mega jednak niestety ale nie posiada żyroskopu Wszystkie co wymienileś oglądałem recenzje ![]() RE: Samsung Galaxy s8 + - koneser00 - 05-08-2017 18:45 Temat można zamknąć ![]() |