Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) (/Temat-Gadu-Gadu-Bot-dzialajacy-w-tle-Windows-i-Linux-149636) |
Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - Nemek - 01-08-2017 13:19 1.Nazwa przedmiotu :Bot GG 2.Opis przedmiotu :Bot do GG. Bot nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu komputera, nie potrzebuje włączonej przeglądarki, czy klienta gg. Bot jest niezależnie działającym klientem gg. Nie jest to tasker czy auto clicker. Funkcje: -Wysyłanie wiadomości do osób z katalogu(możliwość wybrania wieku, miejscowości, płci, itp.); -Załadowanie numerów gg z pliku i wysłanie do nich wiadomości; -Wybranie zakresu numerów gg(np. od numeru 62000000 do numeru 63000000), a następnie wysyłanie im wiadomości(możliwość pominięcia osób niedostępnych) -Pojedyncze wysyłanie wiadomości(forma testowa) 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : pw na forum 5.Cena :100zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : bank/paypal Na dniach przewiduję jakieś drobne aktualizacje poprawiające wygodę używania bota. Oferuję support do końca roku, który obejmuje pomoc przy stawianiu bota. Bot działa bez problemu zarówno na maszynach z Windowsem jak i Linuxem(Testowane na Debian 7 64bit) RE: Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - RedPillSoft - 04-08-2017 16:19 O ile wiem GG blokuje linki od nieznajomych zastępując je ciągiem znaków XXXXXXXXX, tak że nie jest widoczny dla 2 osoby. RE: Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - Nemek - 04-08-2017 17:02 (04-08-2017 16:19)RedPillSoft napisał(a): XXXXXXXXX Domyślnie tak, ale o ile wiem to wysyłam klikalne linki RE: Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - Eldarix - 13-08-2017 19:15 Odpisz na PW. Gadu-Gadu Bot działający w tle(Windows i Linux) - Coristo - 04-10-2017 19:51 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |