20 000 zł do końca roku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: 20 000 zł do końca roku (/Temat-20-000-zl-do-konca-roku-149620) |
20 000 zł do końca roku - Madara Uchiha - 31-07-2017 11:27 Cele do końca roku: - 20 000 zł - Zbudować grupę MLM - Mieć wykopane ponad 10000 Bytecoin na https://minergate.com/a/5ed603d18d9c8b5ce900db4d - Oraz mieć tam ponad 300 poleconych, aktualnie mam 20 kilka - dokupić tam jeszcze koparkę w chmurze i reinwestować pieniadze dalej w koparkę - Wybić 3 strony na top 1 w google (1 pod premium sms, 1 pod reklamy, 1 pod programy partnerskie) - Przeczytać kilka książek do końca roku o zarabianiu (4-5) - wyeliminować złe nawyki (słuchanie muzyki, oglądanie meczy, granie w gry, chodzenie na imprezy) Zobaczymy czy dam radę Aktualnie: - Mam koło 300 zł - Mam 20 kilka poleconych na minergate, 180 Bytecoin i około 150 Gh/s zakupione w chmurze (jakieś 100 zł wydałem) - Czekam na rozliczenie z klientem (300 zł) + nowe zlecenie 300 zł - Działam w Amway (lubię wyzwania) na razie mam 2 zarejestrowane pod sobą osoby, które nic nie robią, przedwczoraj spamowałem i zglosiło sie 22 osoby z czego 1 prawie się zarejestrowała - aktualnie czytam Bogaty albo biedny po prostu różni mentalnie Co dzisiaj robię? - Spam minergate (zrobione) - liczę na rozliczenie z klientem oraz nowe zlecenie - spam amway na grupach - wystawianie produktów na grupach - zdobywanie na instagrama followersów - czytanie książki po 20 stron dziennie (zrobione) - posprzątać stanowisko pracy (wieczorem) - blog pod minergate na blogspot Miałem już wiele dzienników ale ten będzie ostatni i będę starał się codziennie rano go opisywać. Aktualnie: 277 zł/20 000 zł 180/20 000 Bytecoin 150 GH/s 2 osoby w amwayu (niestety nic nie robią) 100 folowersów na instagramie RE: 20 000 zł do końca roku - therazmo - 31-07-2017 11:30 Fajnie, powodzonka, ale od kiedy słuchanie muzyki to zły nawyk. RE: 20 000 zł do końca roku - wrzochal11 - 31-07-2017 16:26 Powodzenia życzę. Tylko tak się zastanawiam, czy spam to jest dobra metoda przy budowaniu swojej struktury w firmie MLM, bo tak się zastanowić, to dlaczego ludzie mieliby działać właśnie z Tobą? Moim zdaniem to najpierw trzeba sprawić by w ogóle ludzi nas polubili, zobaczyli że faktycznie się na czymś znamy i sami chcieli z nami zacząć działać, bo tak jak napisałeś dwóch partnerów masz, ale co z tego, skoro nic nie robią? To co po takich partnerach? Rozumiem, że nawet nie kupują w tym sklepie? MLM to biznes nawet na całe życie, a czy można go zbudować spamem na fb.. szczerze w to wątpie. RE: 20 000 zł do końca roku - Madara Uchiha - 31-07-2017 16:40 Stan na 17:36 - Spam minergate (zrobione) - liczę na rozliczenie z klientem oraz nowe zlecenie (nie ma odzewu jeszcze czekam) - spam amway na grupach (zrobione) (2 osoby zarejestrowane jutro gadam z nimi na skype i buduję im grupę od jutra) - wystawianie produktów na grupach (zaraz będzie) - zdobywanie na instagrama followersów (jeszcze nie) - czytanie książki po 20 stron dziennie (zrobione) - posprzątać stanowisko pracy (zrobione) - blog pod minergate na blogspot Smile (jednak jutro, a może jeszcze dam radę, odpisywanie za dużo czasu mi dzisiaj zajeło) Będzie dobrze [/align] RE: 20 000 zł do końca roku - Madara Uchiha - 31-07-2017 19:52 Koniec pracy na dzisiaj - Spam minergate (zrobione) niestety nie przybyło osób - liczę na rozliczenie z klientem oraz nowe zlecenie (jutro napiszę) - spam amway na grupach (zrobione) (3 osoby udało się zaprosić jutro gadam z nimi na skype) jest moc !!! - wystawianie produktów na grupach (zrobione) - zdobywanie na instagrama followersów (jednak jutro) - czytanie książki po 20 stron dziennie (zrobione) - posprzątać stanowisko pracy (zrobione) - blog pod minergate na blogspot Smile (jutro) Dzisiejszy dzień kończę uśmiechem na twarzy bo cel był zdobyć 3 osoby do końca sierpnia, a jeszcze sierpień się nie zaczął, jutro rano napiszę co dalej będę robił Miłej nocy moi drodzy. RE: 20 000 zł do końca roku - DonWestbam - 31-07-2017 23:03 sluchanie muzyki to zly nawyk... dalej nie czytam bo sie jeszcze gorszych rzeczy dowiem RE: 20 000 zł do końca roku - nykkusek - 31-07-2017 23:47 (31-07-2017 23:03)DonWestbam napisał(a): sluchanie muzyki to zly nawyk... dalej nie czytam bo sie jeszcze gorszych rzeczy dowiemMoże gościu jest nałogowym słuchaczem i odkrywa wszystkie nowości, co mu zajmuje wiele czasu.. kto wie :o Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka RE: 20 000 zł do końca roku - mateusz2045 - 01-08-2017 00:31 Amway to raczej spotkania face to face. Przez neta ciężko. RE: 20 000 zł do końca roku - wrzochal11 - 01-08-2017 10:12 Kto powiedział, że face to face? Kiedyś były inne czasy i że tak się przyjęło robić i do dzisiaj, to nie znaczy, że jest to najskuteczniejsza metoda. Chociaż to też nie od metody zależy, tylko od tego czy dany człowiek potrafi działać w tego typu projektach. Można dojść i do takiego poziomu, że słyszysz gdzieś np. w autobusie że ktoś narzeka na pracę, podchodzisz i prezentujesz mu swój pomysł.. Odwaga? Tak, bo rozwój w dziedzinie finansów, to przede wszystkim praca nad sobą. Dziś technologia może znacząco wspomóc budowanie struktury w programach mlm.. dziwię się, że wiele osób tego nie dostrzega. Są chociażby webinary, strony przechwytujące, platformy społecznościowe czy nawet zwykły skype jak może pomóc. Kolega tutaj buduje strukturę w Amway, nie jest to łatwa firma do działania, z tego względu, że nie ma ona dobrej reputacji.. wystarczy poczytać w internecie. Ja oczywiście tutaj nie oceniam firmy, bo nie wiem nawet jak wygląda plan biznesowy, itd. Chociaż jeden znajomy tam działa i chwali sobie. W każdym bądź razie życzę powodzenia RE: 20 000 zł do końca roku - Madara Uchiha - 01-08-2017 10:13 1.08.2017 r. Co dzisiaj robię? - Spam minergate - czekam jeszcze na odpowiedź klienta ale mam proste zlecenie na poprawienie strony więc ogarnę je do szybko i zgarniam kaskę - spam amway na grupach - wystawianie produktów na grupach - zdobywanie na instagrama followersów - czytanie książki po 20 stron dziennie - blog pod minergate na blogspot - filmiki na yt i daily pod nową niszę Obstawiłem 3 kupony na sts na ten tydzień 2 po 2 zł jeden po 3 zł. Aktualnie: 277 zł/20 000 zł 180/20 000 Bytecoin 150 GH/s 4 osoby w amwayu 100 folowersów na instagramie |