![]() |
Pytanie o wypłatę i IVR - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Pytanie o wypłatę i IVR (/Temat-Pytanie-o-wyplate-i-IVR-149576) |
Pytanie o wypłatę i IVR - Dan14NR - 29-07-2017 13:34 Cześć Wam Nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi, więc zapytam: 1) Wypłaty - są dwie w miesiącu. Miesiącu czyli 30 dni od ostatniej, czy miesiąc jako taki? Przykładowo, wypłacam dzisiaj i mam jeszcze dwie wypłaty w sierpniu? 2) IVR - czy jeśli zrobię content np. ero to automatycznie odbierze Pani rozmawiająca docelowo na tematy erotyczne? Czy mogę zrobić kilka numerów IVR gdybym chciał promować je jako oddzielne "kobiety do pogadania"? ![]() RE: Pytanie o wypłatę i IVR - Dan14NR - 30-07-2017 08:53 Przepraszam za śmietnik - już można zamknąć ![]() Jeśli kogoś interesowałyby odpowiedzi, które dostałem od Eforsy - można wypłacić 2 razy w ciągu miesiąca kalendarzowego, nie ważnym jest ile czasu minęło od ostatniej wypłaty. A ERO na IVR można promować "z imienia". |