Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? (/Temat-Nabijanie-fanow-na-FB-gdzie-najlepiej-149575) |
Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - Fsociety - 29-07-2017 12:26 Siemaneczko, Jaką stronę / sposób / osobę obecnie polecacie do nabijania sobie fanów na własnym fanpagu? Chodzi mi o zakup fanów, a nie wymiana fanami (ja lakuje - zdobywam punkty - wymieniam na fanów). Prosiłbym o sprawdzone na ten moment strony / sposoby / osoby, gdyż wcześniej nadziałem się na trefne. Za pomoc z góry wielkie dzięki RE: Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - Itachi198 - 29-07-2017 12:54 addmefast, z tym że teraz trzeba przepisywać captche nabijasz punkty za lajki, potem inni nabijają Ci na Twoje rzeczy RE: Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - Fsociety - 29-07-2017 13:37 (29-07-2017 12:54)Itachi198 napisał(a): addmefast, z tym że teraz trzeba przepisywać captche Tylko, że ja jasno zaznaczyłem że chce KUPIĆ a nie wymieniać się lajkami (zdobywać punkty) Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - mahuzz - 29-07-2017 15:23 Jeśli nie targetowane to zapraszam do swojego sklepiku forumowego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nabijanie fanów na FB - gdzie najlepiej? - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |