![]() |
Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci (/Temat-Zarabianie-na-sprzedazy-kosmetykow-i-budowaniu-sieci-149378) Strony: 1 2 |
Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 23-07-2017 14:12 Witam. Jeżeli znudziły cię już biznesy tak zwane hyipy lub revshare które działają najwyżej kilka miesięcy i chciałbyś zacząć poważny biznes który będziesz mógł przekazać nawet swoim dzieciom to zapraszam do przeczytania mojego poradnika. Zarabiamy tutaj w firmię Organic Life. Jest to firma która zajmuje się sprzedażą kosmetyków różnego rodzaju. Mają oni naturalne produkty których nie ma w sklepach. Więcej o ich produktach można posłuchać tutaj: Link do filmu opisującego firmę ![]() Jak już wiecie zapewne z filmu standardowo kupując kosmetyki w sklepach bogacicie tylko producentów a w firmię organic life wynagradzają was za zakupy dając wam prowizję za robienie zakupów które i tak musicie zrobić bo wątpie aby ktoś na co dzień nie korzystał z takich produktów jak pasta do zębów ![]() Zarabiamy tutaj jak już wspomniałem za robienie zakupów lub polecanie produktów innym i od zakupu innych osób również dostajemy prowizję. Ale nie tylko na zakupach można tu zyskać, wraz z postępami firma wynagradza nas i daję nam premię miesięczne oraz roczne ![]() Wypłaty już od 25złoty za każdy miesiąc rozliczeniowy ![]() Jeżeli chodzi o podatki mogę pomóc osobom które nie są zaznajomione w temacie i nie wiedzą jak ogarnąć formalności ![]() Ale najważniejsze to najpierw zarobić resztą należy się martwić potem. Główny powód dla którego ludzie nie zarabiają i nie odnoszą sukcesów to właśnie zaczynie od niewłaściwej strony. Po rejestracji nie zostajecie sami, ja wam cały czas pomagam w promowaniu i podpowiadam różne metody promowania firmy ![]() Moje wyniki pracy: ![]() Jak widać dziś mamy 23 lipiec 2017roku, w tym miesiącu zarobiłem już 2012złoty które mogę wypłacić na swoje konto. Ogólnie przez 4 miesiące działalności w firmię zarobiłem ponad 12tysięcy. Myślę że to jest w miarę dobry wynik, ale wiadomo że może być lepszy. Jeżeli chcecie działać ze mną w tej wspaniałej firmię która oferuje wspaniałe możliwości rozwoju i stabilny zarobek to zapraszam do rejestracji z mojego linku partnerskiego. Link do rejestracji w firmię Organic Life Rejestrując się z mojego reflinku możecie liczyć na moją pomoc praktycznie przez cały czas ponieważ teraz z tego się utrzymuje i prawie cały dzień jestem online ![]() Pomogę w każdym problemie o każdej godzinie, będę prowadził również szkolenia na skype ![]() Chętnie udzielę odpowiedzi na wasze pytania. Czysty link do rejestracji (Brak mojej pomocy) RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - Theheero - 23-07-2017 14:55 To nie jest poradnik a zwykła informacja, opisz coś bardziej, bo nie chce później spłacać kredytów których nie brałem ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 23-07-2017 15:00 (23-07-2017 14:55)Theheero napisał(a): To nie jest poradnik a zwykła informacja, opisz coś bardziej, bo nie chce później spłacać kredytów których nie brałemWitaj ![]() Nie rozumiem stwierdzenia "Nie chcem spłacać kredytów których nie brałem" Domyślam się że chodzi ci o obawę że firma może wykorzysta twoje dane? RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - Theheero - 23-07-2017 15:04 (23-07-2017 15:00)hajsoholik napisał(a):(23-07-2017 14:55)Theheero napisał(a): To nie jest poradnik a zwykła informacja, opisz coś bardziej, bo nie chce później spłacać kredytów których nie brałemWitaj Dokładnie o to chodzi ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 23-07-2017 15:08 (23-07-2017 15:04)Theheero napisał(a):Heh, mówimy tutaj o firmię która działa od 19lat!(23-07-2017 15:00)hajsoholik napisał(a):(23-07-2017 14:55)Theheero napisał(a): To nie jest poradnik a zwykła informacja, opisz coś bardziej, bo nie chce później spłacać kredytów których nie brałemWitaj ![]() Rok czasu ma tylko ich sklep internetowy ale oni działają już długie lata w tej branży. Mają w urzędzie zaklepany patent dermokosmetyków ![]() Myślisz że sam działał bym w firmie która by wykorzystywała dane? Poczytaj opinie na internecie na temat tej firmy to będziesz pewny rzetelności tej firmy ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - wrzochal11 - 23-07-2017 15:10 Organic Life wygląda na dobrą firmę, produkty naturalne, codziennego użytku, bez chemii, w dobrych cenach. Na początku nie jest nawet wymagane kupowanie tzw. pakietów startowych... a można i tak zarabiać. No, ale ten wpis ciężko nazwać poradnikiem ![]() Główny powód dla którego ludzie nie zarabiają i nie odnoszą sukcesów to właśnie zaczynie od niewłaściwej strony. To prawda, rozwój w dziedzinie finansów to przede wszystkim praca nad sobą RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - albercik123 - 23-07-2017 15:12 Mój chrzestny działa w czymś podobym od kilkunastu lat i chyba tylko na Antarktydzie nie był na wakacjach xD RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 23-07-2017 15:15 (23-07-2017 15:10)wrzochal11 napisał(a): Organic Life wygląda na dobrą firmę, produkty naturalne, codziennego użytku, bez chemii, w dobrych cenach.Dokładnie tak jak mówisz ![]() Moja praca z osobami zainteresowanymi nie kończy się na tym wpisie. Będę prowadził szkolenia w planach mam organizowanie spotkań, bo mam już sporo osób pod moimi skrzydłami. Będziemy udoskonalać metody promocji i rozwijania się finansowo ![]() Jest to świetna okazja ponieważ ich usługi dopiero wchodzą na rynki światowe, narazie głównie usługi działają na terenie polski. (23-07-2017 15:12)albercik123 napisał(a): Mój chrzestny działa w czymś podobym od kilkunastu lat i chyba tylko na Antarktydzie nie był na wakacjach xDTo jest właśnie motywacja do działania ![]() Możemy pracować z każdego miejsca na świecie i robić co chcemy. Główny cel to osiągnąć niezależność finansową i nie musieć harować na etacie. RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - Mariuszeek - 23-07-2017 16:09 Czy to jest mln? ![]() RE: Zarabianie na sprzedaży kosmetyków i budowaniu sieci - hajsoholik - 23-07-2017 16:40 (23-07-2017 16:09)Mariuszeek napisał(a): Czy to jest mln?Firma którą opisałem działa na zasadzie cashback. Od razu po rejestracji mamy 25% zniżki na każdy produkt. Za każdy zakup dostajemy 10% prowizji od wartości produktu. Z pierwszej linii poleconych zarabiamy 9% Z drugiej linii 8% |