kod iframe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: kod iframe (/Temat-kod-iframe-149346) |
kod iframe - Arrko - 22-07-2017 06:18 Witam mam spory problem. Mam strone postawianą na WP, wgrany szablon itd. Kody wklejane z iframe z playerami filmow z serwisu partnerskiego nie dopasowują się do rozdzielczości ekranów urządzeń mobilnych. Co zrobić aby były automatycznie dopasowywane do różnych urządzeń? Coś zmienić w kodzie iframe czy co? RE: kod iframe - Arrko - 22-07-2017 09:17 Ktoś cos ? RE: kod iframe - Nemek - 22-07-2017 09:45 Stawiam na kod js do dopasowania wymiarów playera. RE: kod iframe - precell - 22-07-2017 11:46 Masz jakiś lipny szablon. U mnie na dwóch stronach z filmami, iframe jest responsywne bez żadnego dłubania w kodzie. Podrzuć na PW adres stronki, albo chociaż nazwę szablonu. RE: kod iframe - Czaq - 22-07-2017 11:48 Precell, miałem wgląd do jego szablonu i sam używam podobnego i u mnie jest wszystko ok. Problem jest raczej w konfiguracji między iframe a mobilnym wp. kod iframe - Artinesse - 02-03-2018 13:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |