![]() |
Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Adf ly / Shorte st czy coś innego? (/Temat-Adf-ly-Shorte-st-czy-cos-innego-149236) |
Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Martinuss - 18-07-2017 21:50 Witam Co jest lepsze do skracania linków na rynek Polski i UK? ![]() Gdzie lepiej zlicza? Jeśli chodzi o treść to nie ero. Aktualnie od Kwietnia mam Adf.ly i poleciał dzisiaj ban z 3$ na koncie bo jakiś ciołek odpalił proxy na moich linkach...brak słów. Ciekawe czy odbanują konto, wkleiłem linki do miejsc gdzie dodaję linki z Adf. Napisałem do nich wiadomość. Ktoś też pisał do nich o odbanowanie konta? ![]() RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Lubiepieniążki - 18-07-2017 22:12 Mam pytanie może nie związane z tematem ale skąd bierzesz ruch? Są jakieś inne metody niż własna strona internetowa? Ja chwilowo próbuje ze spamem ale to groszowe sprawy ![]() RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Martinuss - 18-07-2017 22:13 Youtube + filmy z dużą ilością wyświetleń i wrzucasz do opisu ![]() RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Lubiepieniążki - 18-07-2017 23:09 A dajesz zwykłe po 5sec czy framed banner ![]() RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Martinuss - 18-07-2017 23:20 Zwykłe po 5sec ![]() RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - hubert2002 - 19-07-2017 00:17 A jakie tematyka filmów na YT? RE: Adf ly / Shorte st czy coś innego? - Martinuss - 19-07-2017 12:38 Tajemnica, nikomu nie zdradzam. Do wszystkiego trzeba dojść samemu, mi też nikt niczego nie podał na tacy. |