Karma Royal Canin i Perfect FIT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Karma Royal Canin i Perfect FIT (/Temat-Karma-Royal-Canin-i-Perfect-FIT-14920) |
Karma Royal Canin i Perfect FIT - kuleczka91 - 12-10-2010 16:55 Obie paczki doszły w tym samym czasie Royal Canin Trzeba zarejestrować się na stronie i uzupełnić dane zwierzaka, potem prawdopodobnie będzie dostępna próbka karmy pasująca do zwierzaka. Ja to już zamówiłam 2x z ciekawości, czy jak usunę zwierzaka i dodam na nowo czy będzie dostępna próbka, a że była to się zamówiło i doszło Perfect FIT Trzeba było wypełnić test osobowości zwierzaka Klik potem stworzyć konto i w nagrodę otrzymało się karmę dla zwierzaka RE: Karma Royal Canin i Perfect FIT - sparkyfx - 12-10-2010 19:26 mój kotek jest Ci wdzięczny RE: Karma Royal Canin i Perfect FIT - Grub63 - 20-11-2010 23:52 Dziś także dostałem darmową karmę dla mojego kota z Perfect FIT. Dzięki, plusik for you Karma Royal Canin i Perfect FIT - surfer0700 - 11-11-2013 01:09 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |